Caesars Entertainment otkriva iskustvo Formule 1 vredno 5 miliona dolara

FORMULA 1 HEINEKEN SILVER LAS VEGAS GRAND PRIX će se održati od 16. do 18. novembra 2023. godine.

Na stazi će vozači dostizati impresivne brzine dok se trkaju oko nekih od najpoznatijih svetskih znamenitosti, hotela i kazina na legendarnoj Las Vegas Strip ulici. Ulica Strip, koja je okupana neonskim svetlima i duž koje se nižu luksuzni hoteli sa kazinima, sama je suština Las Vegasa.

Za one koji žele da iskuse vrhunsko gledanje trke, Caesars Entertainment je najavio jedinstveni „Emperor Package“ vredan 5 miliona dolara.

Ekstravagantni paket uključuje smeštaj od pet noćenja u nagrađivanoj vili Nobu Sky unutar hotela Nobu u Caesars Palace, privatno kulinarsko iskustvo sa šefom kuhinje Nobu Matsuhisom, 24-časovnu uslugu batlera i vozača i još mnogo toga.

Vila Nobu Sky je prostor sa tri spavaće sobe površine 1030 kvadratnih metara koji je dizajnirala Rockwell Group. Poseduje terasu od 470 kvadratnih metara koja se nalazi na vrhu hotela Nobu i može da primi do 75 gostiju.

Caesars Entertainment je pozvao šefa restorana Nobu Matsuhisu sa Michelin zvezdicom da napravi poseban meni i priredi privatnu večeru u vili Nobu Sky. Gosti će uživati u prepoznatljivoj japanskoj kuhinji novog stila šefa Nobua, sve vreme uživajući u najfinijem japanskom viskiju koji je odabrao kuvar.

Pogodnosti vile uključuju uslugu batlera, zen vrt na otvorenom sa japanskom kadom, salu za medije, sto za bilijar, puni bar, kuhinju na otvorenom, saunu i privatnu sobu za spa tretmane. Gosti paketa imaju pristup ekskluzivnom fitnes centru i salonu hotela Nobu, kao i privatnom liftu i ulazu.

Pored značajnih karakteristika hotela Nobu Sky Villa, paket će ponuditi pristup trkačkim svečanostima i izuzetan VIP tretman i iskustva, kao što su privatna večera za 12 osoba koju organizuje i vodi šef kuhinje Nobu Matsuhisa u vili Nobu Sky, lični vozač i Rolls-Royce za ceo boravak, izbor bilo koje spa usluge za šest gostiju u privatnoj prostoriji za tretmane vile od strane zanatlija iz nagrađivanog Qua Baths & Spa, ličnog VIP domaćina za koordinaciju iskustava u svim odmaralištima u Las Vegasu kompanije Caesars Entertainment, uključujući ponudu hrane i pića širom grada i noćnom klubu OMNIA u Caesars Palace i još mnogo toga.

Kupci paketa Emperor i gosti će takođe moći da prisustvuju događaju "Adel u Koloseumu Cezar palate" koji se održava u Las Vegasu.  

Luxury Experience