Austrija - zemlja iz bajke

Više slika

Više slika

Austrija je zemlja evropskog kontinenta, sa predivnom scenografijom koju stvaraju Alpi i brojne reke…

Romantične bašte, bujne planine i zamkovi kao iz snova su ono što privlači milione turista iz celog sveta. Beč je glavni grad Austrije, i u njemu se nalaze brojne grandiozne katedrale, palate i istoijske građevine. Otputujte u Austriju i posetite Operu koja odiše umetničkom istorijom ove zemlje. Fantastični muzeji, galerije poput Kunsthaus nude vam uživanje u evropskoj umetnosti i radovima genija kroz istoriju, što je prava poslastica za ljubitelje umetnosti. Austrija je svetu dala velike umove poput Mocarta, Šuberta i Sigmunda Frojda. Salzburg je grad koji takođe ima svoju slast, Hohensalzbur trvđava je mesto koje obavezno morate posetiti.

Ukoliko ste ljubitelji prirode i aktivnosti na otvorenom, posetite Alpe, pešačite, klizajte, skijajte ili jašite konja, kako bi ste u potpunosti doživeli njihovu lepotu. Parni voz iz devetnaestog veka provešće vas kroz selo St. Wolfgang i druge slikovite delove ov zemlje. Mostviertel ima bujne vinograde i jezero Salzkammergut u kome se možete kupati. Spa centri u gradu Bad Ischl su sjajni, a ukoliko volite istoriju, posetite Linz i očaravajuća sela koja će vam ispričati svoju priču. U Carnuntumu možete videti arheološko nalazište koje datira iz kamenog doba.

Za ljubitelje noćnog života, ovde će biti pravi raj. Noći su ispunjene muzičkim i umetničkim dešavanjima širom zemlje. Isprobajte i vino ove zemlje, ili posetite tradicionalni austrijski ples na Johan Stauss balu. Gde god da krenete, možete napraviti pauzu za predah i uživanje u kafi i kolačima.

Luxury Experience