Airbnb nudi vrhunsko prenoćište za ljubitelje skijanja na padinama Monblana

Ukoliko volite da putujete po Evropi tokom zime i pokažete svoje veštine na stazama, možda će vas zanimati ovaj Airbnb na masivu Monblan.

Najviša žičara u Evropi nudi boravak u partnerstvu sa Airbnb-om za nezaboravnu noć koju ćete dugo pamtiti. Smeštaj se nalazi na nadmorskoj visini od 3.500 metara na masivu Monblan, koji se uzdiže na 4808 metara i predstavlja najviši vrh zapadne Evrope.

Nezaboravno iskustvo dostupno je za rezervisanje od utorka, 23. novembra i omogućava srećnim skijašima da provedu noć u futurističkoj stanici žičare Helbronner Point koja je preuređena za smeštaj gostiju.

Punta Helbronner transformisana je za prenoćište, pružajući neviđeni pristup gostima koji će spavati u 'Mont Blanc sobi' - spektakularnom prostoru sa prozorom od poda do plafona, koji nudi vrtoglav pogled na Alpe prekrivene snegom.

Gosti će moći da uživaju u vožnji žičarom Mont Blanc Courmaieur i imati ekskluzivnu priliku da skijaju pre zvaničnog početka ski sezone. Naravno, posle sve te fizičke aktivnosti, možete uživati u obroku u restoranu Tavolo dell’infinito, na stanici žičare Punta Helbroner.

Konačno, da se opustite, uputite se ka sobi sa panoramskim pogledom, specijalno opremljenoj za tu priliku komadima vodećih dizajnera kao što su Alvar Aalto i Vitra.