7 razloga da posetite jug Španije ovog leta

Sigurni smo da sa dolaskom toplih i vrelih dana, svi sanjarimo o godišnjem odmoru, izležavanju na plaži i opuštenim šetnjama pokraj obale…

Mnogi ljudi se drže svoje tradicije kada biraju svoju destinaciju za godišnji odmor, pa se odlučuju za Grčku, Egipat, Tursku ili neku sličnu zemlju, ne razmišljajući o mnogobrojnim mediteranskim lokalitetima koji su možda još lepši ili prijatniji. Iako je Grčka zaista lepa i uvek ima nešto novo da nam ponudi, postoje mesta koja jednostavno nisu dovoljno popularna kako bi izašla iz njene senke. Mi vam ovoga puta predstavljamo sedam lokaliteta Španije koji samo čekaju na vas da ih otkrijete i pokažu vam svu svoju magiju.

Madrid, Barselona i Baskija svakako jesu klasični izbori kada se radi o Španiji, ali ova zemlja u svom južnom delu poseduje brojna mesta vredna posete. Antičke rimske ruševine, mediteranske plaže, murske palate, luksuzna odmarališta, flamenco performansi i rustične taverne samo su neka od čuda koja vas očekuju ako zalutate u ovaj slikoviti kutak.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience