5 razloga zašto je prelepo mediteransko ostrvo Kipar savršeno utočište za parove

Mediteransko ostrvo Kipar je destinacija koju moraju posetiti ljubitelji luksuza, a sa svojom intrigantnom istorijom, bogatom kulturom i, naravno, dugim peščanim plažama, ima mnogo toga da ponudi onima koji traže opušteni i okrepljujući odmor.

Treće najveće i najnaseljenije ostrvo na Mediteranu je idealno za parove koji će uživati u zadivljujućim zalascima sunca, pejzažima koji oduzimaju dah, šarmantnim restoranima na obali i elegantnim koktel barovima.

Prema kiparskoj legendi, ovo je takođe ostrvo ljubavi, sa Afroditom - grčkom boginjom romantike za koju se kaže da je rođena iz okeana i sada je ovo mesto poznato kao Afroditina plaža. Meštani veruju da talasi koji se razbijaju preko stena na ovoj lokaciji stvaraju stubove od pene koji izgledaju baš kao boginja - pa ako tražite savršenu destinaciju za putovanje sa partnerom ovog leta, onda bi to mogao biti Kipar.

Međutim, romantika nije jedina stvar koja Kipar izdvaja od drugih utočišta širom Evrope. U galeriji otkrivamo još pet razloga zbog kojih bi trebalo da posetite ovo intrigantno ostrvo ovog leta.

« 1 2 3 4 5 »