5 razloga koji će vas ubediti da putujete Venice Simplon Orient Express vozom

Kada se radi o luksuzu na točkovima, Belmond Venice Simplon Orient Express je njegovo ultimativno otelotvorenje.

Ovaj luksuzni voz bio je deo nekoliko holivudskih filmova, uključujući slavno ostvarenje Ubistvo u Orijent Ekspresu, a često ga posećuju poznate ličnosti iz očiglednih razloga. Obedovanje i uživanje u vinu dok istražujete evropske zemlje, maksimalni komfor koji možete zamisliti i još mnogo toga što predstavlja ideju luksuznog putovanja nudi nam ovaj voz. Otkrivamo vam pet razloga koji će vas sigurno ubediti da makar jednom u životu krenete na ovu avanturu.

1. Vratite se nazad u prošlost sa ovom ikonom art deko dizajna. Odmorite se od svih tereta modernog života i ponovo proživite zlatno doba u ovom vozu. Uživajte u njegovom art deko dizajnu i starinskom dekoru, istražujući istovremeno najvrednije evropske tajne. Sa svojim poliranim drvetom, luksuznim tapacirunzima i antikvitetima, ovaj voz je personifikacija zlatne ere putovanja.

2. Živite kao poznata ličnost nekoliko dana. Od Džulije Rberts do JK Roling i legendarnog Džona Travolte, brojne holivudske zvezde su nazvale ovaj voz svojim domom u nekom momentu njegovog postojanja. Uživajte u načinu života superzvezde i pružite sebi šansu da se susretnete sa omiljenim likom iz filmova.

3. Iskusite kulinarsku avanturu koju ćete pamtiti celoga života. Putujte Evropom i uživajte u najboljm delikatesima istovremeno – od lokalnih, do internacionalnih delicija, ovaj voz vam nudi brojne poslastice koje će začikavati vaša čula ukusa i probuditi ih.

4. Uživajte u kraljevskom smeštaju i vanvremenskom glamuru. Osetite se kao član kraljevske porodice dok uživate u jednom od restauriranih kupea iz 1920ih godina. Bogati, kako kvalitetom izrade tako i najfinijim pogodnostima, apartmani ovog voza definišu luksuz i pružaju vam izobilje mesta za maksimalno uživanje.

5. Otkrijte istoriju uz šampanjac. Putovanje ovim vozom je kao putovanje kroz muzej. Istorija vas čega gde god da se okrenete, u formi restaurirane lepote koja će mamiti vaše poglede. Ako niste ljubitelj istorije, onda posetite bar koji je posvećen šampanjcu i degustirajte najfinije vrste.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja