5 načina da maksimalno iskoristite svoj boravak ako odlučite da posetite Katar za Svetsko prvenstvo 2022.

Za manje od godinu dana, milioni ljubitelja fudbala će otputovati ​​u Katar da bodre svoje omiljene timove na Svetskom prvenstvu 2022.

S obzirom da će karte za Svetsko prvenstvo u Kataru biti puštene u prodaju za samo nekoliko meseci, ljubitelji fudbala već razmišljaju o ovom putovanju.

Uzbudljivi događaj će se održati od novembra do decembra 2022., da bi se izbegla velika letnja vrućina, na osam stadiona u pet gradova –  Lusail (Lusail Stadium), Al Bayt (Al Bayt Stadium), Doha (Khalifa International Stadium, Stadium 974 i Al Thumama Football Stadium) Al-Rayyan (Education City Stadium i Ahmed bin Ali Stadium), i Al-Wakrah (Al Wakrah Sports Complex)) dok su mnogi stadioni izgrađeni specijalno za ovu svrhu.

Sa zadivljujućom arhitekturom izloženom u glavnom gradu zemlje, Dohi, sa sigurnošću se može reći da će sami stadioni verovatno biti vrhunski. Iako će posetioci uglavnom biti tu radi akcije na terenu, destinacija i druga iskustva bi takođe trebalo da privuku turiste, pa smo u svetlu ovoga istakli pet načina da maksimalno iskoristite svoj boravak kada posetite Katar za Svetsko prvenstvo 2022.

Otkrijte ih u galeriji! 

« 1 2 3 4 5 »