3 najbolje evropske destinacije za luksuzna putovanja ovog leta

Kada je reč o luksuznim putovanjima, mnogi odmah pomisle na egzotična mesta i daleke destinacije.

Sa mnoštvom destinacija koje oduzimaju dah širom sveta – od Dubaija i Tokija do Tajlanda i Makaa – šta je to u Parizu, Lisabonu, Londonu ili Amsterdamu što ih čini tako zadivljujućim?

Evropa je dom mnoštva jedinstvenih i zanimljivih nacija koje se mogu pohvaliti bogatom istorijom, intrigantnom kulturom i naprednom scenom hrane i pića, poznata je i po svojim raskošnim hotelima i vrhunskom iskustvu, dok svake godine privlači bogate posetioce iz celog sveta.

Sjajna stvar u vezi sa evroposkim gradovima je to što možete za samo nekoliko dana obići  više zemalja. Putem voza, aviona ili broda možete biti u drugom gradu ili zemlji za samo nekoliko sati – i naravno, postoje VIP opcije za bilo koji izbor.

Od provođenja dana plutajući na superjahti na kristalno plavim vodama slikovite italijanske obale, do okretanja ruleta u luksuznim kazinima Monte Karla ili ispijanja kafe pored Ajfelovog tornja, Evropa zaista nudi nezaboravna iskustva iza svakog ćoška.

Posle nekoliko teških godina, dugujete sebi da nadoknadite izgubljeno vreme i da doživite neka od najupečatljivijih iskustava u svom životu, a sa mnoštvom neverovatnih ponuda, nameće se pitanje koju evropsku zemlju prvo treba posetiti.

Izdvojili smo tri najbolje destinacije o kojima treba razmisliti ove godine, gde je luksuz zagarantovan. Otkrijte ih u galeriji.

« 1 2 3 »