Spajanje sa prirodom: nova kolekcija Jacob Delafon Sherwood

Prirodni materijali, jednostavnost i funkcionalnost - sve je to predstavljeno u novoj vrhunskoj Sherwood kolekciji Jacoba Delafona.

Nova premijum kolekcija za kupatila Jacob Delafon Sherwood slavi lepotu prirodnog drveta, koje ovde igra glavnu ulogu. "Topla" tekstura masivnog hrasta sa slikovitom teksturom i prirodne boje savršeno naglašavaju dizajn predmeta i ispunjavaju minimalističke moderne enterijere udobnošću. Fasade nameštaja od punog drveta u nijansama „prirodnog hrasta” i „ostarelog hrasta” ispunjavaju prostor atmosferom mira i spokoja.

Kolekcija Sherwood uključuje keramičke i staklene ploče sa jednim ili dva umivaonika, nameštaj, viseće ormariće, ogledala i dodatke.

Umivaonici (100, 120 i 140 cm) sa originalnim oblikom će omekšati strogi klasični dizajn svakog enterijera i dati kupatilu efekat vizuelne lakoće. Sistem „push-to-open“ omogućava vam otvaranje i zatvaranje fioka jednim laganim dodirom i učiniće svakodnevnu upotrebu što lakšom.

Klasični keramički umivaonik sa mekim zaobljenim uglovima lako se čisti, a njegove široke bočne površine su pogodne za dodatno skladištenje potrebnih sitnica i dodataka. Umivaonici od matiranog stakla u beloj boji odražavaju najnovije trendove u dizajnu enterijera, naglašavajući eleganciju kupatila. To su jednodelni proizvodi sa lakiranom ravnom površinom koja je dodatno brušena da bi se dobio mat efekat.