Prisma kuhinjska oprema: savršenstvo u vašem domu

Više slika

Više slika

Prisma predstavlja revoluciju u dizajnu kuhinja za privatne domove, sa projektom Franca Driusa koji stavlja naglasak na tehnologiju i higijenu kako bi unapredio iskustvo kuvanja u vašem domu.

Nije samo proizvod, već pravi koncept; Prisma kuhinjska oprema je ključni alat oko kojeg se razvija celokupna kuhinjska oblast vašeg doma. To znači da se svaki detalj može prilagoditi kako bi se uklopio u prostor i potrebe vas i vaše porodice. Razmeštaj oblasti, uređaja i komora može se prilagoditi tako da optimizuje tok rada i ubrza pripremu obroka. Osnovna karakteristika projekta je nerđajući čelik, odabran zbog svojih svojstava otpornosti i higijene. Dizajn je moderan, elegantan i osmišljen od strane Franca Driusa kako bi revolucionisao izgled kuhinjskih prostora u vašem domu.

Detaljnije, Prisma kuhinjska opema izrađena je od čvrste samonosive strukture od nerđajućeg čelika AISI 304 koja je uokvirena - u skladu sa stranama - ojačanom gornjom površinom debljine samo 5,5mm, savijenom kao list sa ivicom od 50mm. Ručke na kontrolnoj tabli, kao i kuhinjska oprema, su ugrađene u strukturu kako bi se smanjilo zadržavanje prljavštine i olakšale operacije čišćenja. Iz istih razloga, sve komore - otvorene ili sa vratima na šarkama - su zaobljene iznutra i bez oštrih uglova. Dodatnu podršku i prostor za skladištenje korisne opreme pruža nadogradnja zavarena za kuhinju sa rešetkastim vrhom.

Indukcija, friteza, tiganj za kuvanje, ravni ili rebrasti gril tiganj, Bain Marie, lonac za kuvanje testenine, napa: sve najbolje tehnologije za pripremu obroka mogu se prilagoditi Prisma dizajnu. Kao dodatak, komore mogu biti opremljene rashladnim bazama, kabinetima za održavanje toplote ili komorama za održavanje toplote kako bi se vaši obroci uvek posluživali savršeno topli.

Kroz ovaj projekat, Prisma je transformisala proizvod koji se često doživljava kao jednoličan, pružajući maksimalne performanse i higijenu za vaš dom. Zahvaljujući tome, Prisma kuhinjska opema je odabrana da postane deo ADI Index 2023 i takmiči se za prestižnu nagradu Compasso D'Oro. Transformišite svoju kuhinju i kuhanje u svom domu uz Prisma.

Luxury Experience