Beluga kuhinja sa Rastelli potpisom

Beluga kuhinja, koju je dizajnirao Feručio Laviani, predstavlja jedan od najikoničnijih modela Rastelli brenda…

Okarakterisana rigoroznom geometrijom, sa opcijama moduliranja i stvaranja ritma u svakom prostoru, konstantnom smenom punih i praznih površina, ona stvara elegantni balans između metala i nijansi drveta.

Savršen primer ove tvrdnje je kompozicija u varijanti od Hielo jasena, koja sadrži seriju zidnih elemenata. Za razliku od ostrvskih verzija, u ovom slučaju se kuhinja razvija kao zidna jedinica: serija modula daje vam mogućnost oivičavanja prostora za kuvanje, higijenu i rad, dok istovremeno dobijate neverovatnu količinu dizajnerske slobode, uz opciju odabira izgleda polica, sistema i otvorenih jedinica.

U ovom slučaju, metal postaje glavni element kuhinje. Ovaj materijal, odabran zbog svojih cevastih elemenata koji definišu esencijalnu geometriju kuhinje, stvara prefinjenu kombinaciju sa drvetom od kog su napravljena vrata. Štaviše, perforirani elementi dobijaju istu snagu i daju lakoću ovoj kompoziciji, kreirajući interesantnu igru svetlosti i senke.

Bez zanemarivanja funkcionalnosti, ova kuhinja je opremljena velikim fiokama i visokim jedinicama u kojima možete držati sve što vam je neophodno. Snažni vizuelni uticaj, solidna geometrija i pažljiv odabir materijala još jednom nam pokazuju koliko pažnje Rastelli brend posvećuje vrednostima dizajna i Made in Italy proizvodima.

 

Luxury Experience