Penelope – kuhinja sa šik ambijentom na umu

Za ARAN Cucine brend, 2020.godina bila je po svemu sudeći posvećena inovacijama…

Oni su se okrenuli redizajniranju svojih najboljih komada, gde se našla i Penelope kuhinja. Savremeni stil, beskrajne mogućnosti prilagođavanja i materijali visokog kvaliteta, čine je savršeno prilagodivom svakom kontekstu enterijera.

Penelope kuhinja je dobila nove boje, kombinacije materijala i skladišne elemente koji se mogu kombinovati i dizajnirati jedinstvenu funkcionalnost, istovremeno diktirajući stil svog okruženja. Među brojnim dostupnim kombinacijama, HPL Brown Larch stubovi i Corten Touch zidni ormarići se posebno izdvajaju, zbog svojih prirodnih, toplih i pastelnih tonova koji postoje u specifičnoj harmoniji, naglašavajući minimalističke linije kuhinje.

Zidna jedinica, koja je definisana esencijalnim vratima, u sebi skriva HPL Argilla Cuore Colore, dok Copernico zadnji panel, dolazi kao praktično rešenje koje će vam ponuditi dovoljno mesta za odlaganje svih predmeta koji su vam potrebni na dohvat ruke.

Najinovativniji element kuhinje je njen zidni ormar, koji je visok i dubok samo 15 cm, a poseduje interne police i LED ovetljenje, što ostavlja snažan estetski efekat.

Katalog Penelope kuhinje svakako je veličanstven zahvaljujući neograničenim završnim detaljima i mogućnošću prilagođavanja.