Najmoderniji čajnik koji smo ikada videtli

Iako je sezona poklanjanja zvanično završena, složićete se sa nama da nekada jednostavno moramo obradovati nekoga u svom životu ili sebe, interesantnim sitnicama…

Ukoliko ste raspoloženi da učinite nešto baš takvo u narednom periodu, predlažemo vam da kao savršeni poklon odaberete Jacqueline čajnik, odnosno The Jackie. Šarm ovog predivnog čajnika će vas oduševiti, jer je nastao kao delo Bugatti Casa odseka. On definitivno ne sadrži sve elemente čuvenih superautomobila, ali će se pobrinuti da vaša savršena šolja čaja bude uvek na dohvat ruke.

Ovaj čajnik kompatibilan je sa Bugatti B Chef aplikacijom dostupnom za iPhone, iPad i Android, koja podešava njegovu temperaturu i vreme vrenja. Kako biste znali šta se događa unutra, morate verovati njegovom interaktivnom, digitalnom ekranu koji vam daje sve važne informacije, poput temperature vode, nivoa vode i podataka da li je uključen ili ne.

Na kraju, možemo reći da je The Jackie čajnik napravljen od nerđajućeg čelika, dok se veći deo njegove tehnologije nalazi u njegovoj ručki, napravljenoj od PCT Tritan materijala. Cena – prava sitnica, kao što ste mogli i da pretpostavite – 410 dolara.