Luksuzna kuhinja s pogledom na more i potpisom Officine Gullo

Više slika

Više slika

Officine Gullo stiže u Kostariku kako bi kreirao kuhinju za luksuznu vilu dostupnu za iznajmljivanje, po imenu 'The Hive'...

Vila se može pohvaliti izuzetnom lokacijom, jer se nalazi direktno na moru na jednom od najlepših delova pacifičke obale zemlje. Ona je otvorena 2022.godine, a svojim gostima nudi jedinstvenu lepotu panoramske terase s pogledom na more, na jednom od najlepših delova Papagajo poluostrva.

Unutra, Maria Nela Hernandez, dizajner enterijera iz Il Cantiere Inmobiliaria, posvećuje veliki prostor kuhinji u kojoj Officine Gullo igra glavnu ulogu. Uz finiše od patiniranog mesinga, izabrana boja je prelepa smaragdno zelena, bezvremenska, duboka i bujna koja prenosi osećaj lepote, savršeno u skladu sa okolnom prirodom.

Kuhinja po meri je otvorenog tipa i u dizajnu je sve osmišljeno tako da prostori omogućavaju direktan dijalog između kuvara i gostiju, rušeći barijere između kuhinje i trpezarije, baš kao što se to dešava u savremenim domovima, gde je kuhinja otvorena prema dnevnoj sobi sve češće zajednički san.

U sredini prostora nalazi se kuhinja sa ostrvom opremljenim indukcijskom pločom za kuvanje, prostorom za kuvanje testenine, 2 profesionalna visokoefikasna gorionika i električni roštilj smešten na lava kamenu. Sva visokotehnološka oprema za kuvanje se ističe trenutnom snagom i visokim nivoom efikasnosti. Na suprotnoj strani ostrva za kuvanje nalazi se polica koja omogućava da se ono pretvori u pult gde klijenti mogu sedeti.

Iznad ostrva nalaze se profesionalna piramidalna hauba sa LED svetlima, ugrađena polica za držač posuđa i centralna šipka s kukama. Iza ostrva, kuhinja po meri u uglu upotpunjuje prostor s područjem za pranje sa mesinganom zidnom sudoperom i uređajima kao što su mašina za pranje sudova, frižider-zamrzivač sa mašinom za led, pećnica i vinska ćelija s kontrolisanom temperaturom, otvorena za degustacijske događaje.

Luxury Experience