Kuhinja koja odoleva svim pravilima

Garantujemo da nikada niste videli ovakvu kuhinju!

Da li ste ikada poželeli da je vaša kuhinja otvorenija i prostranija? Dok pokušavate da napravite obrok za svoju porodicu, da li ste često sanjarili o kuhinji koja bi vam omogućila da se sa lakoćom krećete i manje udarate u stvari?

Ova savremena kuhinja može biti vaš savršen izbor. Moderan dizajn kuhinje osmislili su Culimaat High End Kitchens. Enterijer kuhinje izgleda tako nestvarno da ćete na trenutak pomisliti da vas je neko transportovao u budućnost!

Napravljena od održivih i revolucionarnih materijala visokog kvaliteta, kao što su Hi-MACS, ova kuhinja je definitivno napravljena da traje. S obzirom na nadimak “LEAF”- "LIST” zbog glavne konzole u prirodnom obliku, ceo enterijer prkosi uobičajenim pravilima koja dolaze sa dizajnom kuhinje.

Tamna, ali neutralna zelena se koristi za dodavanje akcenata u ovoj kuhinji, dok svetlucavi luster zagreva tonove. Kada pogledate kuhinju možda izgleda kao da svi uobičajni aparati nisu prisutni, ali najbolje stvari su uvek skrivene od vidnog mesta. Pored sudopere i peći, frižider, rerna, mašina za sudove i drugi potrebni aparati nalaze se u tamnom zidu.

Nije ni čudo da je ovaj savremeni dizajn kuhinje predstavljen na Maison & Objet događaju još u septembru. Fenomenalno!

Luxury Experience