KOVA kolekcija za besprekorne kuhinje

KOVA brend lansirao je svoju liniju kuhinjskih aparata, koji će vaše kulinarske veštine preneti na novi nivo, dok će isto učiniti sa estetikom vaše kuhinje…

Dizajnirana za male, moderne prostore, nova KOVA Compact Appliance kolekcija želi da nam ponudi maksimalno snažna i energetski efikasna rešenja, koja se mogu uklopiti u svako okruženje. Osmišljeni tako da ponude visok kvalitet u malom pakovanju, novi asortiman sadrži mašine za sudove, ugradne rerne, mikrotalasne pećnice, frižidere, električne rešoe i aspiratore.

“Rastući trend usmeren prema efikasnijim životnim prostorima, otvorio je nove prilike za stvaranje visoko kvalitetnih, funkcionalnih aparata koji imaju manji otisak, a upravo to je naš cilj sa KOVA Compact Appliances asortimanom. Za nas, ova linija je korak prema stvaranju predivno dizajniranih materijala, koji imaju premijum performanse, posebno primenljive u manjim prostorima”, izjavio je Trevor Šik, direktor odseka za materijale KOVA brenda.

KOVA kompanija je podbrend Katerra brenda, a osnovan je u novembru prošle godine, kako bi ponudio jednostavne i vanvremenske proizvode svima koji za njima žude. Kompanija se takođe pobrinula da svaki proizvod ispunjava veoma visoke standarde, što je jedan od glavnih zahteva današnjeg tržišta.