Guadalupe - nova kuhinja Aran Cucine dizajnirana razmišljajući o potrebama porodice

Vrednosti ljubavi, deljenja i porodice bile su glavni izvor inspiracije za Guadalupe, novu Aran Cucine kuhinju, dizajniranu da svaki dom učini još prijatnijim mestom.

Vizija kompanije Aran Cucine bila je da domaću atmosferu učini još prijatnijom za ljude, počevši glasno i jasno od njenog imena: Guadalupe je, u stvari, lično ime španskog porekla. Njegovo značenje odjekuje životom i smelošću, a povezuje se sa ljubavlju, afinitetom i okupljanjem. Svi ovi elementi su ponovo protagonisti u prostoru za život, odnosno kuhinji kao centralnom mestu za okupljanje cele porodice, a to se ogleda u linearnom rasporedu prostora za kuvanje.

Sa leve strane nalazi se snack zona, odnosno sto od drveta sa stolicama, dok je sa desne strane dugačak zid koji pruža mnogo mesta za skladištenje i uključuje dve pećnice i ugradni frižider.

Ovde se pogled na ceo prostor susreće sa jezgrom konfiguracije koja kod Guadalupe kuhinje nije u strukturi već u slobodnom prostoru koji ostaje – slobodan, ali nikada prazan.

Guadalupe kombinuje elegantan stil zasnovan na tradicionalnim vrednostima i izražen je kroz dragocene materijale, počevši od drveta koje se koristi za kuhinjske ormariće, dok je zid opremljen zaštitnim panelom od plemenitog mermera, koji stvara sugestivne nijanse između osnovnih i zidnih jedinica. Elegantni detalji, kao što su velike ručke od titanujama otkrivaju svu modernost i kvalitet proizvoda Made in Italy Aran Cucine.

Štaviše, kod Guadalupe kuhinje je obezbeđeno maksimalno prilagođavanje zahvaljujući katalogu koji nudi mnoge mogućnosti završnih obrada i materijala, da bi se ispunile potrebe porodice i prilagodile savremenoj filozofiji života.

Luxury Experience