Falmec predstavlja Vogue – spoj svetlosti i vazduha za vašu kuhinju

Više slika

Više slika

Zahvaljujući svojoj kružnoj i harmoničnoj formi, novi Vogue model aspiratora brenda Falmec predstavlja savršenu ravnotežu između vazduha i svetlosti…

Poput sofisticiranog objekta postavljenog iznad radne površine, Vogue privlači pažnju svojim ekskluzivnim dizajnom koji se preklapa između dve opcije - aspiratora za usisavanje vazduha i ambijentalnog svetla. Osmišljena od strane Emo Design studija, Vogue ima zakrivljeno telo od nerđajućeg čelika koje uključuje staklenu kupolu za difuziju prijatne dinamične svetlosti koja se može podešavati od hladnih do toplijih tonova.

Dvostruke funkcije, kao i dvostruki završeci, dodatno naglašavaju eleganciju ovog novog proizvoda. Spoljašnja površina dostupna je u zelenoj, beloj i gvozdeno sivoj boji, dok unutrašnji prostor prikazuje sjajne zlatne završetke u svim verzijama, stvarajući tako vibrantan hromatski i geometrijski valoviti kontrast.

Vogue garantuje široko usisno telo zahvaljujući svojim impresivnim dimenzijama (prečnik od 88 cm), što ga pretvara u remek-delo u kuhinji, omogućavajući osvetljenje i fleksibilnost prilagođavanja različitim potrebama i projektima za montažu iznad kuhinjskog ostrva.

Vogue obogaćuje čuvenu Circle.Tech kolekciju Falmec brenda spajanjem dve funkcije - usisavanja i filtriranja u jedinstveni sistem koji omogućava maksimalnu efikasnost uz minimalan prostor i buku.

Vogue uključuje regenerativni Carbon.Zeo sistem filtriranja sa aktivnim ugljem i zeolitom za izuzetnu apsorpciju i smanjenje pare. Osim toga, opremljen je besčetkastim motorom snage 600 m3/h za visoko energetski efikasan rad, kao i rotirajućim upravljačkim panelom, 3 brzine + Pojačanje, opcionalnim daljinskim upravljanjem, kao i sistemom Dialog koji omogućava automatsko povezivanje aspiratora sa Falmec šporetom.

Luxury Experience