Falmec predstavlja Light Bronze – savršeni dragulj za vašu kuhinju

Više slika

Više slika

Kuhinja je oduvek bila središte jednog doma, mesto gde se porodica okuplja i uživa u pripremi obroka, pa samim tim, ona mora izgledati besprekorno, gostoljubivo i uglađeno…

Zahvaljujući brendu Falmec, u kuhinju sada dolaze nove vibrantne metalik završnice, koje obasjavaju prostor svojim dragocenim odrazima, stvarajući jedan od najsavremenih trendova u dizajnu enterijera. Nova Falmec Light verzija sa elegantnim profilima u tonovima bronze sposobna je da svojom sofisticiranošću dodatno poveća privlačnost svake kuhinje u kojoj se nađe.

Dizajnirana za instalaciju u kombinaciji sa kuhinjskim ostrvom, Light Bronze svoje mesto pronalazi iznad šporeta, omogućavajući otvoren i širi pogled, istovremeno ističući i druge elemente. I elegantan i prepoznatljiv istovremeno, ovaj aspirator ima jedinstvenu prednost jer se može instalirati u filter režumu, bez potrebe za izduvnim kanalima.

Dostupan u dimenzijama od 120 i 180 cm, Light Bronze postiže savršeni balans između forme i funkcionalnosti. Dva anodizovana aluminijumska profila sadrže dve police od stakla i ultra-kompaktno telo aspiratora, koje je omogućeno Multi-Air tehnologijom, koju je brend Falmec lansirao 2021.godine.

Ovo inovativno rešenje distribuira snagu usisavanja u više malih motora, sa ukupnim kapacitetom od 500 m3/h, a dizajnirano je da obezbedi uniformisane performanse u izuzetno malom volumenu. Usisnik je oivičen sa dva panela od stakla i dva crna aluminijumska profila, u koja su integrisane LED svetlosne trake.

Light Bronze je takođe opremljen elektronskim panelom sa kontrolama brzine sa tri stepena + Boost, daljinskim upravljačem i Dialogue System opcijom, koji omogućava upravljanje usisavanjem sa Falmec industrijskim šporetom, uz pomoć veze između aspiratora i površine za pripremu obroka.

Konačno, Light Bronze uključuje efikasnu jedinicu za filtraciju zahvaljujući kombinovanom sistemu Carbon.Zeo, osiguravajući besprekorno uklanjanje mirisa i isparenja.

Luxury Experience