EGO90 by Abimis: revitalizacija ikonične kuhinje EGO

Više slika

Više slika

U Taminsu, očaravajućem mestu smeštenom na Rinu, "Velikom kanjonu Švajcarske", između Ilanza i Rajhnaua, Abimis je kreirao prototip kuhinje Ego90 za privatnu rezidenciju...

Ego90 je savršena kombinacija "mekih" i udobnih oblika sa kvadratnim, čistim i dobro definisanim dizajnom, nova kreacija koja izražava idealnu fuziju između kućnih i profesionalnijih postavki. Ova ikonična kuhinja, koja je priznata širom sveta, proslavlja svet kuvanja sa snažnom, izuzetnom ličnošću i omogućava korisniku da izrazi svoj lični stil i ukus.

Prostor kuhinje Ego90 odlikuje se čistim, rafiniranim i elegantnim linijama, sa visoko tehničkim i funkcionalnim detaljima. Kompanija Abimis, poznata po svojoj posvećenosti izuzetnom dizajnu i vrhunskoj izradi, prilagodila je ovaj model kako bi se uklopio u sofisticirani enterijer rezidencije, koristeći vrhunske materijale i pažljivo odabrane boje. Rezultat je savršen spoj stila, funkcionalnosti i udobnosti, koji pretvara kuvanje u pravi užitak.

Abimis je sa Ego90 uspeo da stvori prostor koji je i funkcionalan i estetski ugodan, nudeći beskrajne mogućnosti prilagođavanja kako bi zadovoljio i najzahtevnije gurmane. Ovaj model kuhinje je uistinu revolucionaran, jer predstavlja savršeni balans između profesionalnih performansi i domaće topline, čineći ga idealnim izborom za one koji žele da unesu dozu luksuza u svoj svakodnevni život.

Luxury Experience