Bertazzoni oduševljava svojim novim kuhinjama

Kompanija Bertazzoni, odlučila je da život svakog od nas promeni na bolje uz pomoć svojih noviteta…

Kako kažu CEO kompanije, Paolo Bertazoni i CCO, Nikola Bertazoni, ovaj brend je na samom čelu tržišta luksuznih kuhinja, već šest generacija. Spajajući italijanski dizajn i evropski inžinjering, Bertazzoni se fokusira na intuitivne i elegantne proizvode, koji se harmonično i praktično neprimetno, stapaju sa svakom kuhinjom.

Lansiranjem svojih u potpunosti redizajniranih kuhinjskih elemenata, oni su značajno povećali svoj proizvodni portfolio i postavili novi standard za versatilne kuhinjske konfiguracije, smeštene na raskršću najboljih performansi i beskompromisnog stila.

Bertazzoni nova Built-In Wall rerna i Specialty rerna, elegantno se udružuju sa svakim kuhinjskim ambijentom, nudeći harmonizovanu estetiku, koja odiše karakterom i identitetom. Novi aparati su dostupni u Professional i Master serijama.

Sa druge strane, Built-in stubni frižideri već su pokupili svoje fanove širom sveta. Zahvaljujući svojim autohtonim kapacitetima i neprimetnom integracijom u enterijer svake kuhinje, oni vam pružaju neograničene kombinacije.

U Heritage seriji, Bertazzoni sada nudi Collezione Metalli, sa opcijama Gold, Copper ili Black Nickel finiša, koji nude personalizovani sitl i akcente koji kompletiraju estetiku svakog enterijera.