Seoska vila iz 19. veka nadomak Versaja dobila savremenu notu uz kuhinju Ego kompanije Abimis

Više slika

Više slika

Linija Ego kompanije Abimis dominira u kuhinji seoske kuće iz 19. veka koja se nalazi neposredno izvan Versaja, smeštena u čarobnoj šumi Rambujea...

Ova istorijska šuma, nekadašnja kraljevska letnja rezidencija i lovište, pruža magičnu pozadinu za nedavno renoviranu nekretninu, čuvajući njen arhitektonski šarm dok nudi utočište od gradske vreve.

Kuhinja, osmišljena kao srce doma, odražava ukupnu estetiku rezidencije. Blok kuhinje montiran na zid sa vrhom od nerđajućeg čelika i vratima od palisandera savršeno se uklapa sa izloženim gredama, dok se suprotstavlja velikom ostrvu sa ugrađenim šankom iz linije dizajna Ego kompanije Abimis. Ostrvo Ego, u sjajnoj lakiranoj beloj boji sa kontrastnim ručkama od nerđajućeg čelika, može se pohvaliti velikim, ručno poliranom gornjom površinom, bez aparata i dodataka za elegantan izgled. Ovaj dizajn omogućava dvostruku funkciju, služeći kao zona za pripremu hrane i udobno mesto za doručak ili brze obroke.

Kuhinja takođe uključuje jedinice za skladištenje i ladice visokog kapaciteta za posuđe i staklokeramiku, sa tihim otvaranjem i zaobljenim unutrašnjim uglovima za poboljšanu higijenu. Napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304, kuhinja je otporna na koroziju, habanje i visoke temperature, obezbeđujući trajnost i lako održavanje. Čak je i zidni aspirator, obložen nerđajućim čelikom i inspirisan profesionalnom kuhinjskom opremom, izrađen po meri od strane kompanije Abimis, naglašavajući personalizovanu prirodu dizajna.

Enterijer kuće kombinuje rustične elemente sa modernim dodirima, poput lučnih prolaza, izloženih drvenih greda i kamina od kamena, postavljenih naspram svetlih zidova i podova. Moderni i antikvitetni nameštaj, kao i materijali inspirisani shabby chic stilom, elementi od nerđajućeg čelika i tkanine, stvaraju toplo i gostoljubivo okruženje u celoj kući.

Prizemlje ima prostran dnevni boravak otvorenog plana koji vodi u minimalisticku trpezariju sa pogledom na privatno dvorište. Tranziciju između dnevnog boravka i kuhinje obeležava par lučnih prolaza, poboljšavajući protok između prostora. Gornji sprat ima dodatne sobe i galeriju otvorenog plana vidljivu iz dnevnog boravka, dodajući savremeni, a opet rustični šarm enterijeru.

Ukupno, linija Ego kompanije Abimis savršeno dopunjuje beskrajnu eleganciju ove seoske kuće iz 19. veka, nudeći spoj klasičnog stila i savremene funkcionalnosti za zaista jedinstveno iskustvo života.

Luxury Experience