Povratak prirodi sa Rastelli kuhinjom BOSCO

Više slika

Više slika

Kuhinja BOSCO, dizajnirana od strane Makio Hasuike & Co. za Rastelli, vraća se na Eurocucina 2024 kao glavni protagonista...

Atmosfera šumske svežine i dalje je prisutna čak i u novoj kompoziciji za 2024. godinu, koja je zvanično predstavljena 2022. godine na Salone del Mobile u Milanu. Ovo je rezultat dubokog proučavanja suštine prirode i njenog pozitivnog uticaja na ljudsko blagostanje.

Dizajn ove kuhinje je pod uticajem japanske inspiracije, koja je ukorenjena u ideogramu Shinrin-yoku (doslovno "šumsko kupanje") i pretvara ga u miran i harmoničan prostor unutar kuće. Phantastic ormar zadržava ikonične eukaliptus završne obrade iz prethodne kompozicije. Opremljen kolonama za frižider, kolonom za rernu i modernim otvorenim modulom sa dve fioke, Phantastic kombinuje funkcionalnost i svest. Gornja ploča i naslon otvorenog kabineta izrađeni su od Corian® Silver Gray, dodajući homogenost debljini i otpornost na tipične upotrebe u radnim zonama.

Arhitektura koja izdvaja BOSCO uključuje puni horizontalni volumen, puni vertikalni i vertikalni letvičasti ekran, stvarajući harmoničnu fuziju između forme i funkcije. Tradicionalne baze, kolone sa uvlačivim vratima i otvorene police sa kliznim panelima pažljivo su dizajnirane kako bi poboljšale čistu estetiku kuhinje.

Kao i svako drvo, kuhinja Makio Hasuike & Co. za Rastelli takođe čuva tajnu: svoju sposobnost da poveže čoveka sa prirodom kroz sastojke korišćene u pripremi hrane. Prostori posvećeni bilju, korenju i biljkama, pažljivo skriveni iza otvorenih polica, transformišu kuhinju u zajedničku laboratoriju.

Indukciona ploča i sudopera sa uvlačivom slavinom potvrđuju da je kuhinja BOSCO dizajnirana da zadovolji praktične i estetske potrebe svojih korisnika. Gornja ploča izrađena od Corian® Silver Gray i ručke od punog drveta sa eukaliptus furnirom upotpunjuju moderan i prirodan izgled kompozicije.

Kombinujući čvrstinu i lakoću, svetlost i senku, BOSCO donosi novu perspektivu o tome kako živeti u harmoniji sa prirodom i drugima.

Luxury Experience