Aviatore Veloce - aparat za ljubitelje savršene šoljice jutarnje kafe

Mnogi od nas ne mogu se probuditi ujutru i započeti svoj dan, ako prvo ne osete miris i ukus savršeno pripremljene šoljice kafe…

Poput eliksira života, ona nam uliva snagu, dopunjava baterije i resetuje čitav naš organizam, pripremajući nas za sve što jedan dan donosi. Možemo slobodno reći da u skladu sa izrekom “Koliko ljudi, toliko ćudi”, isto toliko vrsta kafe postoji u čitavom svetu. Neki je piju sa mlekom, neki sa šećerom, dok neki uživaju u njenom čistom ukusu, ali jedno je sigurno, svako želi da je popije sa uživanjem i pripremi što je lakše moguće.

Upravo tu na scenu stupaju aparati za kafu, koji dolaze u različitim formatima, oblicima i dimenzijama, dok mnogi od njih mogu slobodno poneti titulu dekoracije, jer naše kuhinje krase svojim elegantnim linijama i materijalima od kojih su konstruisani.

Super Veloce svoj Aviatore Veloce aparat za kafu naziva “sistemom visokog pritiska za pripremu čaja ili kafe”. Njegovo telo je replika pravog avionskog motora, koji u sebi sadrži sve što je potrebno za pripremu savršene šoljice čaja ili kafe. On poseduje trolitarski titanijumski rezervoar za vodu, do kog se može doći otvaranjem školjke njegove turbine.

Dok je u funkciji, sečiva turbine se pokreću kako bi stvorila još upečatljiviji efekat, mada to čine pri stabilnih i bezbednih 38RPM. Sa samo 100 jedinica dostupnih u čitavom svetu, ukoliko želite da ovaj aparat za kafu bude deo vašeg doma, morate biti brzi!

Luxury Experience