ARAN Cucine kuhinja kao fuzija savremenog i minimalističkog stila

Više slika

Više slika

Drvene kuhinje poseduju određenu večnu privlačnost, izraženu svojom elegancijom koja se donekle udaljava od tradicije kako bi se susrela sa savremenim duhom linije LAB13 brenda ARAN Cucine…

U ovoj novoj kompoziciji, povratak drveta rezultira scenskom neposrednošću vrata Rigoletto Plus proizvedenih od američkog oraha, koja su odabrana za osnovne ormariće u kombinaciji sa aluminijumskim elementima, dok je u slučajno visoko pozicioniranih jedinica nude opcije koje su otvarane push & pull opcijama.  

Žljebovi, vertikalni i pravilni, kreirani su drvenom obradom lestvica, pružajući dinamiku i ritam naizgled linearnom rasporedu LAB13 modela. Čisti i jednostavni dizajn poigrava se različitim viisnama koje daju osećaj pokreta prostorima za pripremu i higijenu hrane. Deo ove kuhinje je i Dialogo kuhinjska sudopera, koja je opremljena multifunkcionalnom površinom, pristupajući ideji radne stanice pravljene po meri, kako bi savršeno odgovorila na sve svakodnevne potrebe i aktivnosti. Nastao kao rezultat stručnosti ARAN Cucine brenda, novi LAB13 model sa Rigoletto vratima okarakterisan je kombinacijama različitih materijala – Magelan radna površina od kamena proteže se punom dužinom i visinom odeljka za pranje, kreirajući svojevrsni mural za ovaj prostor visoke frekvencije.

Dodir savremenog hromatizma je otelotvoren zidnim ormarićima, koji su lakirani tako da poseduju efekat tečnog metala, a dizajnirani su sa sistemom preklopne ploče zarad lakše organizacije kuhinjskog pribora i korisnih sastojaka.

Linearna dispozicija nastavljena je i u prostoru za prirpremu, sa zidnim sistemom koji je takođe okarakterisan prisustvom Rigoletto vrata, spreman da ponudi mesto za ugradnju rerne ili mikrotalasne pećnice, tako da su vam svi neophodni alati i aparati na dohvat ruke.

Snažni karakter LAB13, u svojoj modernosti, takođe pravi iskorak i prema dnevnom boravku, sa Watch-it policom za knjige koja je restilizovana i postaje savršeni element za opremanje zidova – posmatrana kao element koji deli prostor, ona je kreirana tako da se kači na plafon, dostižući maksimalnu visinu od 3 metra. Opremljena višestrukim policama, u zavisnosti od ličnih potreba, ona može sadržati elemente od prirodnog jasena ili čak dodatne fioke i korpe koje mogu biti lakirane ili ostavljene sa prirodnim završnim detaljima.

Samostojeća pozicija Watch-it police otkriva nam ARAN Cucine ideju totalnog izgleda zahvaljujući koordinisanom izgledu dnevnog boravka i kuhinje – ovde se takođe drvo ponovo vraća na scenu zahvaljujući zidno montiranom sistemu, dok Parigi stočić sa gornjom površinom od sivog kamena i Singapore stolice kompletiraju čitav prostor.

LAB13 predstavlja izbalansirano rešenje za potrebe jednostavnosti i stila u enterijerima koji kao da su jedva dočekali povratak drveta, esencijalnog za kreiranje projekata koji sve više poprimaju savremeni duh.

Luxury Experience