Abimis predstavlja novu dimenziju kuhinje: Àtria u ključu miksologije

Više slika

Više slika

Abimis predstavlja novu verziju linije kuhinja pod nazivom Àtria...

Povodom Salone del Mobile 2024, kuhinja na otvorenom osmišljena u saradnji sa Studio Delineo i Masimom Rosatijem, obogaćena je novim blokom sa dodacima za barmene i miksologe u nastajanju. Ovo proširenje asortimana namenjeno je onima koji bi takođe želeli pravi bar u svom dvorištu ili na terasi svog doma.

Klasična verzija praktične spoljašnje kuhinje, opremljena sudoperom, profesionalnim šporetom, teppanyakijem ili roštiljem, sada je dostupna u novoj konfiguraciji koja obezbeđuje sve neophodne funkcije za pripremu i služenje koktela: od ledenog rezervoara do Thrill hladnjaka za čaše, i od prostora za pranje do glacette. Thrill hladi i dezinfikuje čaše i smanjuje njihovu temperaturu na -40°C, tako da pića i kokteli mogu biti posluženi na savršenoj temperaturi. Ugrađena rashlađena glacette Kaelo, koju isporučuje Frigo2000, omogućava da se vino čuva savršeno ohlađeno nakon što je boca otvorena, od prvog do poslednjeg gutljaja, bez leda ili vode.

Asortiman dodataka za miksologe proširuje već širok spektar mogućnosti prilagođavanja Àtria ponude. Kao prva kuhinja Abimis brenda specifično dizajnirana za spoljne prostore, Àtria nudi širok izbor koordiniranih modularnih dodataka, pri čemu su svi prilagodljivi u konfiguracijama i bojama. Definisana svojim rigoroznim i suštinskim linijama, kolekcija se ističe po pažnji usmerenoj prema detaljima: vitke, tanke nogare, sa podesivim modulima koji osiguravaju stabilnost čak i na neravnom terenu, i ručkama obojenim u kontrastnoj boji.

Kao i sve Abimis kuhinje, Àtria je napravljena od AISI 304 ili 316 nerđajućeg čelika, materijala koji je izuzetno otporan na koroziju, temperaturne promene, atmosferske uticaje i UV zrake. Čelik je dostupan u satenskim i ručno-orbitno poliranim završecima ili može biti obojen u svim RAL bojama.

Luxury Experience