Nosite svoje ljubimce sa stilom uz nove Louis Vuitton kofere

Zabavna činjenica o poštovanim koferima Louis Vuittona je da su se nekada koristili ne samo za transport čitavih ormara, već su postojali i komadi posebno dizajnirani da biste mogli da nosite svoje ljubimce sa stilom.

Prvi prtljažnik za kućne ljubimce je debitovao 1913. godine sa mrežastim stranama, tako da bi vaš radoznali mališan uvek uživao u dobroj ventilaciji tokom putovanja.

Zatim je došao dizajn iz 1960-ih sa otvorenim poklopcem koji je izgledao kao fensi krevet za kućne ljubimce. Mark Džejkobs je ponovo osmislio novi kofer 2009. kada je bio kreativni direktor u Louis Vuitton modnoj kući, a sada možete da se radujete potpuno novoj interpretaciji Malle Chien koja je predstavljena ove godine.

Ukrašen čvrstim elementima poput drvenih letvica, zlatnih bravica i ojačanih uglova, ovaj ljupki kofer je pogodniji za upotrebu kod kuće i savršen je za male i srednje četvoronožne prijatelje težine do 8 kg. Dolazi sa udobnom postavom koja se lako održava čistom, zahvaljujući svojstvima otpornim na vodu.

Postoji čak i mekani jastuk za prtljažnik koji se može ukloniti (i prati) za maksimalnu udobnost, a svaki model takođe ima mrežaste izreze u klasičnom monogram uzorku za dodatnu ventilaciju.

I kao i kod svega ostalog što u modnoj kući Louis Vuitton predstavlja visok nivo savoir-faire, možete prilagoditi kofer kućnog ljubimca prema svojoj želji, od promene eksterijera u Damier dezenu, pa čak i kože, do odabira boje za unutrašnjost. 

Luxury Experience