Novi wellness kutak u Beogradu

Kompanija Marconio koja skoro dve decenije ne prestaje da nas oduševljava svojom posvećenošću proizvodnji i dizajniranju wellness asortimana i ovog puta ima nov projekat koji sa razlogom želi da vam prezentuje.

Kao i do sada, Marconio je uz estetiku proizvoda, posebnu pažnju posvetio kvalitetu i higijeni, po kojoj se posebno ističu.

Klikom na sliku pogledajte MWC facebook stranicu

Marconio vam sa ponosom predstavlja, najnoviji treći apartman u okviru MWC koncepta. Vođeni obostranim zadovoljstvom i uspehom prethodna dva apartmana, odlučili smo da otvorimo i treći, kako bismo vam omogućili da uživate u romantičnom wellness kutku za prave sanjare.

Ušuškan enterijer opremljen nežnim i prirodnim tonovima, predstavlja užitak za sva vaša čula, dok svoje telo opuštate u našem hidromasažnom bazenu, đakuziju ili sauni u okviru vašeg privatnog wellness centra. Parno kupatilo je savršen način da svoje telo pročistite od toksina i poboljšate izgled svoje kože.  Enterijer oplemenjuje veliki akvarijum sa ribicama, za dodatnu relaksaciju i mir. MWC ambijent će vam vratiti energiju i oporaviti dušu i telo, najboljim wellness asortimanom predstavlja dobitnu kombinaciju za relaksaciju. Nagradite sebe i one koje volite i priuštite sebi neophodan odmor. Hedonizam, luksuz i zadovoljstvo naših klijenata je ono što je na prvom mestu.

Klikom na sliku pogledajte MWC facebook stranicu

U ponudi su i MWC Gift kartice, obradujte svoje najdraže originalnim poklonom i nezaboravnim trenucima.