Uživajte u luksuzu vašeg privatnog Spa centra

Marconio Wellness Club trenutno u svojoj ponudi ima samo dva, ali sa punim pravom može se reći najekskluzivnija apartmana u Srbiji. Smešten u mirnom kraju grada u Zemunu, na samo 9km od centra Beograda i na samo 10 min. vožnje od aerodroma Nikola Tesla.


Marconio Wellness Club apartmani nude potpuno nov koncept smeštajnih jedinica gde su luksuz, privatnost i wellness osnovne odrednice.

Baveći se izgradnjom javnih i privatnih wellness centara već 10 godina, uočili smo potrebu zahtevnih klijenata pre svega za higijenom i privatnošću.

Javni wellness centri imaju velikih problema, kako sa higijenom vode, tako i sa održavanjem ostalih sadržaja poput sauna, parnih kupatila… gde se ljudi puno znoje.

Naša osnovna ideja kada smo pravili koncept Marconio Wellness Club-a bila je da kreiramo mesto gde će zahtevni klijenti u privatnosti sopstvenog apartmana imati pristup svim wellness sadržajima jednog profesionalnog SPA centra.

Danas Marconio Wellness Club predstavlja pravu oazu hedonizma, mesto gde sve brige prestaju, a počinje nezaboravno putovanje kroz luksuzni svet wellnessa.

Donji apartman se prostire na oko 90m2 i u sklopu njega se nalaze bazen 6x4,5x1,4m, finska Kedrova sauna, parno kupatilo, đakuzi za 6 osoba i aroma tuš. Uz potpuno privatno korišćenje svih pomenutih wellness sadržaja možete potražiti preko potrebni predah od svakodnevnih obaveza i problema.

Apartman poseduje i spavaću sobu sa bračnim krevetom tako da pored dnevnih termina, možete provesti i noć u najluksuznijem apartmanu u Srbiji.

Odmah do bazena nalazi se zona dnevnog boravka sa velikom garniturom iz koje se pruža pogled ka velikom 65 Ultra HD LED TV-u, sauni i parnom kupatilu.

Gornji apartman ni malo ne zaostaje za donjim, štaviše naši klijenti tvrde da je boravak u njemu prijatniji u odnosu na apartman sa bazenom.

Prostire se na oko 90m2 sa izdvojenom spavaćom sobom, kuhinjom sa šankom, zonom dnevnog boravka i malom prostorijom sa pomoćnim lezajem. U dnevnom boravku nalazi se velika ugaona garnitura i tabure koji se u samo nekoliko sekundi mogu pretvoriti u bračni krevet, pa tako u ovom apartmanu noć može provesti 6 osoba. Ovaj apartman takođe obuhvata privatno korišćenje svih wellness sadržaja poput đakuzija za 3 osobe, finske saune, parnog kupatila, slane sobe i aroma tuša.

Posebno romantičan je momenat kamina na bio gorivo na koji se pruža pogled iz dnevne sobe, đakuzija i parnog kupatila.

U izgradnji i opremanju Marconio Wellness Club-a korišćeni su samo najkvalitetniji materijali i oprema, tako da ćete se osećati kraljevski i privilegovano u svakom trenutku boravka u njemu.

Oba apartmana opremljena su luksuznom ponudom mini bara, aparatom za kafu i led, osveživačima vazduha, podnim grejanjem, muzičkim sistemom i Wi-Fi u svim prostorijama, kao i besplatnim parkingom ispred samog objekta.

Marconio Wellness Club poseduje profesionalni sistem ventilacije, klimatizacije i odvlaživanja poput onih u javnim SPA centrima u svetu. Nikada se ne može desiti da vidite mokre ili vlažne zidove, prozore i stakla jer se nivo vlage u prostoriji automatski reguliše.

Na kraju važno je napomenuti da su svi masažni bazeni, bazen za plivanje, kao i ostali wellness sadržaji u oba apartmana proizvedeni od strane naše firme Michel doo, a prodaju se pod brendom Marconio Whirlpool SPA već 20 godina. Ukoliko ste zainteresovani da kreirate vašu privatnu wellness oazu u okviru vašeg doma, možete kontaktirati profesionalce iz Marconio Whirlpool SPA tima.