Poklon sa stilom

Svako od nas je, uoči bitnih dešavanja u životima porodice i prijatelja, “razbijao glavu” tražeći idealan poklon.

Nešto što će apsolutno izaći iz domena klišea, a pritom im pružiti nešto što će pamtiti celog života. Tragajući za posebnim, pravim poklonom, ljudi su pribegavali iznenađenjima kao što su vikend putovanja, izleti i slično.

Međutim, takvi pokloni iziskuju dosta vremena, koje je u današnje vreme vrlo teško “zahtevati” od nekog da izdvoji, s obzirom na tempo kojem se prilagođavamo i obaveze koje diktiraju isti.

S toga smo pri izboru poklona ograničeni lokacijski, a i vremenski, kako se rapidno približava trenutak kada ćemo iznenaditi nama drage osobe.

Kako bi to uradili sa stilom, a pritom pružili nekom nezaboravne momente, jedan elitni wellness klub je izradio posebne gift kartice, koje obezbeđuju noćenje u jednom od dva luksuzna privatna apartmana. Postoje tri gift kartice, koje se mogu iskoristiti za noćenje u nekom od ova dva apartmana.

Prva gift kartica, u iznosu od 150 evra, se odnosi na noćenje u gornjem apartmanu koji poseduje vaš lični đakuzi, saunu, aroma tuš, slanu sobu, parno kupatilo, kao i kamin za dodatni poseban doživljaj – idealan za relaksiranje sa dragom osobom.

Druga gift kartica, čiji je iznos 250 evra, se može iskoristiti za donji apartman, koji u svojoj ponudi poseduje i bazen, koji samo vi koristite, pored ostalih beneficija kao što su sauna, đakuzi, parno kupatilo i aroma tuš.

Ono što se izdvaja iz ponude, jeste treća gift kartica u iznosu od 400 evra, koja omogućava noćenje u oba apartmana, što je čini savršenom za par prijatelja koji žele da se provedu u epicentru hedonizma.

Ovi apartmani reprezentuju vrhunac kada je u pitanju luksuz i komfor, a privatnost je zagarantovana!

Uručiti nekome poklon karticu, iza koje se krije prava oaza mira, sigurno će se manifestovati oduševljenjem, a i vašim zadovoljstvom, znajući da ste nekome omogućili jedinstveno i nezaboravno iskustvo.