Green Room - mesto za savršen koktel u Londonu

Odavno su prohujali dani kada su hotelski lobiji predstavljali rezervne prostore i mesta za sastajanje u kojima je fokus bio na poslovnim obavezama, a ne na pićima u rukama...

Pametno se transformišući u velike salone sa policama do plafona, barovi u lobijima hotela postaju pametni aduti i prvi bastion stila samog ugostiteljskog objekta. Najbolje od svega, jeste to što većina kreativnih barova donosi najbolje iz sveta dizajna i relaksirajuće umetnosti spremanja i uživanja u koktelima.

Sa svojim novim Green Room barom, Curtain Hotel i Members Club, u Istočnom Londonu, podiže standarde svim objektima ovog tipa, a direktor pića, Dženi Viling, iz popularnog Dandelyan Bar restorana, pretvorila je koktel meni u omaž svojim omiljenim mestima u Šorediču. Rough Trade koktel, na primer, predstavlja piće popularnog tiki stila, poseduje blagu nogu Bangladeša i inspiraciju londonskog Brik Lejna.

S toga, ne predstavlja nikakvo iznenađenje što možemo videti zaleno/smaragdnog pauna u dekorativnoj paleti ovog mesta. Dizajner Eli Horvel, postavila je dugačke zavese i somotne bankete nasuprot betonske konstrukcije i pločica u boji dragulja, stvarajući izvanredan balans energije i komfora, istovremeno se osvrćući na industrijsku istoriju okruženja u kome se hotel nalazi.

Luxury Experience