Fendi slavi prolećnu sezonu novim pop-up kafeom u Majamiju

Jedina stvar glamuroznija od ispijanja kafe dok ste okruženi umetnošću i modom u centru Majamija je ispijanje FENDI kafe.

FENDI Caffe se vratio u Majami Design District, unoseći visoku modu u dinamično okruženje kafića.

Inspirisan FENDI ženskom kolekcijom za proleće/leto 2022, Caffe je šarena, elegantna pozivnica u nostalgični svet Kim Džonsa. Konceptualno, kafić povlači paralele sa Fendi kolekcijom za proleće/leto 2022, koja je crpila inspiraciju iz figurativnih i svetlih crteža modnog ilustratora Antonija Lopeza.

Kroz svoju kolekciju za proleće/leto 2022., Fendi je sarađivao sa The Estate and Archive of Antonio Lopez i Huan Ramos kako bi oživeo njihov rad.

Kolekcija ponovo tumači Lopezove ilustracije, pretvarajući njegove 2-D crteže u nosive, luksuzne komade, od kaftana do emajliranih dodataka za kosu. Uzvišenost ženstvene forme i oda disko glamuru 1970-ih, kolekcija spaja muze prošlosti sa dizajnerskom genijalnošću sadašnjosti.

U Fendi kafeu višespratne grafike Antonija Lopeza vise sa fasada zgrada u uzbudljivim nijansama zalaska sunca, naglašavajući Lopezovu inovativnu viziju ženstvenosti, različitosti, inkluzivnosti i nekonvencionalne lepote.

Po ulasku, gosti će odmah otkriti prostor pretvoren u svet Fendija i Antonija Lopeza. Grafike u duginim bojama, 3D skulpture sa bilborda Lopezovih umetničkih dela i stolovi sa grafikama se povezuju kako bi oživeli glamur 70-ih.

Jelovnik uključuje fuziju omiljenih lokalnih i italijanskih namirnica za doručak i ručak, kao i pića uključujući kapućino sa potpisom FF logotipa koji se servira u porcelanskim šoljama ukrašenim Pequin prugastim motivom.

Pored oživljavanja Fendi kafea, modna kuća Fendi je otvorila pop-up butik inspirisan Antoniom Lopezom u tržnom centru Aventura. Samostalni prostor od skoro 60 kvadratnih metara je takođe oličenje Lopezovog rada sa njegovom prepoznatljivom grafikom.

Prodavnica će kupcima ponuditi komade iz Fendi kolekcije za proleće/leto 2022, uključujući odeću, obuću i modne dodatke.