Zbog čega je Ganoderma Lucidum odličan izbor za vaše zdravlje?

Više slika

Više slika

Primena gljive Ganoderma Lucidum datira iz vremena drevnih kineskih dinastija, a u tradicionalnoj kineskoj medicini se koristi više od 4.000 godina…

Recite DA zdravlju!

Svako od nas zaslužuje da živi zdravo i srećno, a istina je da nam svima nedostaje vremena, organizacije, pa čak i volje za promenom.

Život je postao brz i često se izbor hrane svodi na onu povoljno dostupnu, koja može dovesti do toga da našem telu nedostaju važni hranljivi sastojci, najviše vitamini, minerali i aminokiseline, a to nas sigurno uvodi u ubrzani proces starenja i bolest. Danas je nedostatak hranljivih materija jedino moguće nadoknaditi odgovarajućim suplementima.

Većina ljudi ima poteškoća da se izbori sa inertnim načinom života, i vreme je da pre nego postane kasno shvatimo vrednost zdravog života i zapitamo se koje izgovore i opravdanja koristimo da manje poštovanja i pažnje posvećujemo svom zdravlju ?

Spremite se da započnete putovanje ka zdravom životnom stilu

Postoji samo jedna bolest, a to je neravnoteža ćelije, koju izazivaju stres, nepravilna ishrana i manjak fizičke aktivnosti. U nekim kulturama suplementi se koriste hiljadama godina kao dodatak ishrani i ključni  su faktor u odbrani od mnogih savremenih opasnih bolesti.

Svetska zdravstvena organizacija navodi podatak da 80% populacije koristi herbalne preparate, upravo iz razloga što u odnosu na konvencionalne nemaju neželjenih dejstava i deluju na uzrok, a ne posledicu.

Ganoderma Lucidum je lekovita gljiva koja se u kineskoj tradicionalnoj medicini koristi više od 4.000 godina, a njena upotreba datira još iz vremena drevnih kineskih dinastija. U Srbiji je ipak poznatija po svom imenu – Reiši. U prirodi najčešće raste na panjevima ili oborenim stablima hrasta, zbog čega je u narodu poznata i kao hrastova sjajnica.

Ganoderma Lucidum broji 6 vrsta koje se međusobno razlikuju po boji kapice gljive, pa ipak crvena Ganoderma je jedina koja je kultivisana i koja je bila predmet mnogih naučnih istraživanja. Proizvodi kompanije Feng Ling Sen Ganoderma Lucidum upotrebljavaju se na teritoriji Azije, SAD-a i Kanade, a  od skoro nisu nepoznanica ni zemljama EU.

Na tržištu se mogu naći proizvodi Reiši u raznim oblicima, medjutim Feng Ling Sen meke gel kapsule su jedinstvene na svetskom tržištu po svom kvalitetu i revolucionarnoj tehnologiji proizvodnje (subkriticne-tečne ekstrakcije) čistog esencijalnog ulja iz spora (semena) javorove Ganoderme Lucidum. Upravo zbog ovakvog procesa proizvodnje imamo proizvod rastvorljiv u vodi, ali i u mastima, koji i do 70 puta brže deluje u odnosu na druge oblike Ganoderme.

Zbog čega je Ganoderma Lucidum odličan izbor?

Da je Ganoderma Lucidum pravi prirodni dragulj, odnosno ”eliksir života“ iz koje su izolovani polisaharidi, oligosaharidi, biljna vlakna, triterpenoidi, peptidi i proteini, alkoholi i fenoli, amino kiseline, vitamini, minerali poput cinka, bakra, gvožđa, germanijuma, svedoče brojna ispitivanja koja nastoje da pojasne terapijski potencijal ove gljive.

Iako Ganoderma Lucidum ima veoma veliku medicinsku vrednost i širok spektar pozitivnog učinka na mnoge fatalne bolesti, njen ekstrakt se još uvek može smatrati dodatkom ishrani.

Doktor Shi-Jean Lee, najslavniji doktor dinastije Ming u knjizi Ban Chao Gang Moo (Velika enciklopedija lekovitog bilja) napisao je da dugoročno uzimanje Ganoderme Lucidum omogućava formiranje zdravog tela i postizanje dugovečnosti. Ganoderma Lucidum se može uzimati svakodnevno. Dugoročno korišćenje dokazano osnažuje imunološki sistem i bez ikakvih je neželjenih delovanja na ljudski organizam.

Ganoderma Lucidum pomaže kod:

- tumora (hemioterapije i radioterapije)
- detoksikacije i oboljenja jetre
- kardiovaskularnih oboljenja
- hipertenzije i dijabetesa
- astme i hroničnog bronhitisa
- alergija
- borbi protiv starenja

Tretirajte vaše telo kao hram i otpočnite sa upotrebom gljive koju sa razlogom nazivaju kraljevskim lekom.

JEDINSTVENA VRHUNSKA USLUGA U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA

Meke gel kapsule na bazi ulja iz spora Ganoderme Lucidum možete nabaviti preko kompanije Wellmedic doo, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda Nanjing Xiyan Bio-Pharmaceutical Technology Co., Ltd za Evropu. Cilj Wellmedic-a jeste da na vreme otkrijemo i sprečimo oboljenja.

Wellmedic je obezbedio potpuno besplatnu kvantnu dijagnostiku za sve zainteresovane, u saradnji sa primarijus dr. Ninom Rajčić.

Prodajna mesta i kontakti:

Adresa 1
Nemanjina 40, TC Futura, II sprat, lokal 3, Beograd
+381 61 285 5652
+381 60 0338227
+381 11 403 9778

Adresa 2
Obilićev Venac 18-20, TC City Passage, lokal 2.12, Beograd
+381 60 133 8227
+381 11 403 9715

Za više informacija posetite: WELL MEDIC ili Facebook: Ganoderma Lucidum pecurke

E-mail: info@wellmedic.rs

Luxury Experience