Celine predstavlja luksuznu pilates kolekciju za vrhunske fitnes entuzijaste

Više slika

Više slika

Celine je redefinisao luksuzni fitnes lansiranjem svoje dugo očekivane pilates kolekcije, dizajnirane da podigne vašu rutinu vežbanja na nove visine.

Ova ekskluzivna linija sadrži sofisticirani asortiman osnovnih stvari, uključujući vrhunske prostirke za jogu, utege za bučice i izuzetnu Triomphe Canvas Reformer mašinu. Savršena za one koji žele da ostvare svoje fitnes ciljeve sa stilom, CELINE kolekcija otelotvoruje i funkcionalnost i visoku modu.

U kampanji koja slavi ovo raskošno izdanje pojavljuje se legendarna manekenka Kaja Gerber, koja pozira u slikovitoj pozadini Malibua. Odevena u najnovije konfekcijske komade CELINE, Kaja Gerber odiše elegancijom u bezvremenskoj crno-beloj paleti boja, pokazujući besprekornu integraciju mode i fitnesa.

Predviđena za lansiranje u oktobru, kolekcija će debitovati isključivo u CELINE vodećim prodavnicama u Sohou, Rodeo Drajvu i Majamiju. Bilo da ste ljubitelj fitnesa ili modni poklonik, ova kolekcija obećava da će redefinisati vaše iskustvo vežbanja uz neuporedivo umeće izrade i estetsku privlačnost.

Luxury Experience