The Art Of Self-Care: 3 „must have“ luksuzna proizvoda koji će promeniti vaš život

Unapredite svoje blagostanje uz ove luksuzne dodatke vašoj svakodnevnoj rutini.

U svetu u kome je tempo života neumoljiv, pronalaženje načina da se wellness neprimetno integriše u našu svakodnevnu rutinu postalo je prioritet za mnoge. Potrebno nam je mnogo više od trenutka predaha, nadogradnja životnog stila, koja nam omogućava da damo prioritet brizi o sebi bez napuštanja udobnosti naših domova.

Između dece, posla i pokušaja da održimo naše blagostanje – uvek tražimo načine da olakšamo život. Postoji rastući trend da naš wellness premestimo u udobnost naših domova i sada to možemo lako da uradimo sa ova tri luksuzna wellness proizvoda BON CHARGE brenda koji nudi zdravstvene proizvode zasnovane na nauci za optimizaciju sna, zdravlja i oporavka.

BON CHARGE prekrivač za infracrvenu saunu

Saune su često ograničene na vikende u spa centru ili lokalnom kozmetičkom salonu, gde sedite pored svih ostalih koji nisu imali vremena za saunu tokom nedelje. Umesto toga, zakoračite u budućnost sa pokrivačem za infracrvenu saunu, koji nudi luksuz spa dana bez napuštanja kuće. BON CHARGE infracrveni sauna prekrivač je ocenjen najboljom ocenom od strane mnogih vodećih stručnjaka, brzo se zagreva i održava temperaturu tokom vašeg iskustva. Ovo nije samo wellness proizvod već simbol brige o sebi za one koji zahtevaju najbolje. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj prenosivi prekrivač koristi infracrvenu toplotu da obezbedi dubinsko, pročišćavajuće znojenje. Najbolji deo? Možete ga jednostavno spakovati i čuvati ispod kreveta.  

BON CHARGE maska za lice za terapiju crvenim svetlom

Da li ste ikada kupili skupu kremu za lice ili serum koji jednostavno nije obavio posao? Ako je tako, onda je vreme da u svoju rutinu dodate BON CHARGE masku za lice sa crvenim svetlom.

Ova maska za lice tretira vašu kožu  terapeutskim crvenim svetlom kako bi pomogla u smanjenju efekata stresa i znakova starenja. Njen elegantan dizajn i udobno pristajanje u kombinaciji sa tehnologijom zasnovanom na nauci zahtevaju samo 10 minuta vašeg vremena. Koristite masku dok kuvate večeru, gledate TV ili čitate knjigu – to je jedan od najlakših, ali efikasnih proizvoda za integraciju u svakodnevnu rutinu, dajući neverovatne rezultate kod kuće.

BON CHARGE PEMF Mat

Ukoliko ste pod stresom BON CHARGE je uveo revoluciju u wellness tehnologiji koja koristi moć impulsnih elektromagnetnih polja za holističko blagostanje. Ovo je idealno za one kojima je prioritet ukupna vitalnost, nudeći utočište opuštanja u udobnosti vašeg doma. Njegove prilagodljive postavke čine ga besprekornim dodatkom svakom životnom prostoru, pružajući svakodnevno fizičko i mentalno podmlađivanje.

Izaberite između talasa da biste obezbedili relevantne rezultate. Delta talasi podstiču duboko stanje sna, promovišući umirujući efekat na telo, dok beta talasi poboljšavaju logičko razmišljanje, svesnu misao i meditaciju, što povećava jasnoću i fokus. Šumanova rezonanca, takođe poznata kao teta talasi, služe za uzemljenje i smanjenje stresa i, na kraju, alfa talasi se koriste za povećanje smirenosti i kreativnosti.

Uključivanje poludragog kamenja pomaže da se čakre poravnaju, a crvena i bliska infracrvena svetlost cilja na kožu i mišiće, što će promeniti igru na vašem putovanju blagostanja. Ovo je zaista sve-u-jednom proizvod koji daje veliki uticaj.

Posvećenost BON CHARGE povezivanju ljudi sa blagostanjem, oporavkom i spavanjem ogleda se u ovim isprobanim i testiranim proizvodima. Sportisti, lekari i vodeći stručnjaci za dobrobit širom sveta podržali su ove luksuzne dodatke vašoj rutini a dostupni su na sajtu brenda boncharge.com.

Luxury Experience