Wellness u centru pažnje

Wellness i dobrostanje su u današnje vreme mnogima glavni prioritet…

Možemo slobodno reći da se većina stvari i aktivnosti u današnje vreme, vrti oko koncepta dobrostanja. Otkako se probudimo i otvorimo oči, sve ono što unosimo i svoje telo i fitness režimi kojih se pridržavamo, imaju jedan cilj. Ipak, koliko nas se i dalje pridržava ove rutine, onda kada ode na godišnji odmor? U slučaju da posetite Asaya, urbano wellness odmaralište u Hong Kongu, verujemo da vam vaše rutine neće teško pasti. Ovo mesto se nalazi na prostoru šestog i sedmog sprata u Rosewood Hong Kong hotelu, sa četiri hiljade kvadrata enterijera i eksterijera.

Čitava dva sprata ispunjena su neverovatnim pogodnostima, poput avangardnog fitness centra, studija, infiniti bazena i prirodnog solarijuma. Tu su naravno i fantastični ateljei lepote, arome i tonika. Malo dalje od njih, nalazi se Tranquility loža, uz Urban Sanctuary apartmane i Bath Houses odeljak sa rimskim kupatilima i vodenim ritualima. U Asaya odmaralištu, sve se fokusira na pet glavnih stubova, uključujući emotivni balans, fitness i ishranu, fizikalne terapije, zdravlje kože i zajednicu. Kako biste sve ovo uspešno dosegli, tretmani koji su ovde u ponudi održavaju se u sedam privatnih apartmana, pri čemu svaki psoeduje svoje mermerno kupatilo, duboku kadu i senzorni tuš, koji vas vodi do privatne bašte za relaksaciju pre i posle tretmana.

U tonik ateljeima, soli, gline i blato se spajaju sa svežim biljem kako bi se kreirale personalizovane kupke za svakog gosta. Svaki atelje ima svog aromaterapeuta koji će se konsultovati sa gostima i ponuditi im najbolji tretman za njih, uz personalizovane solucije koje koriste ulja engleskog veganskog brenda Votary i Maison Caulieres.

U Asaya odmaralištu, wellness vam se poslužuje a la carte, pomažući vam da nakon svake posete, postanete još bolja verzija sebe.