Uživajte u virtuelnom iskustvu japanskih onsena

Deluje nam skoro pa nemoguće uživati u trenucima mira dok globalna pandemija osvaja čitav svet…

Jednostavno ne možemo očistiti svoj um od svih informacija vezanih za korona virus, kojima smo bombardovani svaki put kada pogledamo u svoj telefon, televizor ili kompjuter. Ipak, Japanci su uspeli da pronađu genijalnu soluciju za sve ove probleme – digitalni onsen. Sada se možete opustiti u restorativnim programima Zemlje Izlazećeg Sunca, bez potrebe da napustite svoj dom.

Zahvaljujući grupi vlasnika rjokana iz grada Arima, koji su počeli da dele sa svojim fanovima VR snimke svojih toplih kupki, možete uživati kao da se upravo tamo nalazite. U ponudi su četiri YouTube kanala za sada, a svaki snimak, daje vam priliku da se opustite uz umirujući pogled i zvuk vode, dok cvetovi višnje lepršaju na vetru.

Kako to zapravo radi? Pa, trebaće vam par VR naočara i kada. Napunite kadu toplom vodom i penom po vašem izboru, a potom odaberite svoju omiljenu scenu putem YouTube platforme i uronite u univerzum mira i tišine.

Inače, grad Arima je u svetu poznat po svojim odmaralištima, koja su trenutno zatvorena za javnost. Sigurni smo da će, kada konačno cela priča o pandemiji bude ispričana, njihovi kapaciteti biti sasvim popunjeni.

Luxury Experience