Tehnologija i fitnes u jednom - VDG bicikl

Ovaj pametno dizajnirani fitness bicikl povezuje se sa aplikacijom koja prati sve vaše performanse…

Dizajner Erik Vilensi proslavio se u fitness svetu, dizajnirajući tehnološki napredne trenažne bicikle za SoulCycle i Peloton. Ove praznične sezone, četrdeset tri godine stari inovator širi svoje poslovanje dalje, kreirajući prvi bicikl za vežbe, za svoju sopstvenu kompaniju, Villency Design Group. Pogodno nazvan VDG bicikl, napravljen je od karbonskog čelika, a nudi mogućnost prilagođavanja boja, sedišta, ručki i pedala, dok je dosutpan kako fitness studijima, tako i privatnim potrošačima.

“Bili smo zaista inspirisani biciklama za otvoreni prostor”, rekao je Vilensi o odvažnom crnom dizajnu. “Oni poseduju neku vrstu gracioznosti, a mi smo želeli da kreiramo vizuelni izgled koji je nastao po ugledu na njih”. Vilensi je osmislio svoj novi bicikl kao alat za vežbanje koji će biti koristan fitness potrošačima, okorelim indoor biciklistima i ljubiteljima vežbanja, koji nemaju baš uvek vremena da odu do teretane.

Samim tim, VDG bicikl će doći sa fitness aplikacijom koja će pratiti vaše performanse, brzinu, snagu i druge ključne elemente. Aplikacija, koju je dizajnirala Villency kompanija, personalizovaće svaku vožnju i čuvati vitalne fitness informacije.

Ljubitelji sobnih bicikala će svakako ceniti njegov skoro sasvim tihi pogon sa kaišem, kao i novi magnetski sistem kočenja koji se kalibriše u skladu sa svim korisnikom, multifunkcionalne držače koji mogu držati sve – od tegova do flašice sa vodom. Verujemo da bi mnogi ljubitelji fitnesa odustali od članarine u teretani kada bi imali pristup ovog biciklu i sasvim novom hi-tech svetu koji vam on otvara.

Elegantni fitness bicikl će koštati između 1.900 i 2.300 dolara, u zavisnosti od opcija prilagođvanja koje odaberete.