Technogym predstavlja svoj najlepši novitet do sada

Vežbajte sa stilom.

U septembru, italijanski fitness brend Technogym će lansirati svoj najnoviji dodatak kućnoj liniji, nazvan Bike Personal. Ono što nam se posebno dopada kod ove nove mašine jeste spoj visokih performansi i predivnog dizajna, zbog čega ona izgleda predivno, kao komad nameštaja koji ste pažljivo odabrali, a nudi nam mogućnost vežbanja u savršenom skladu sa našim željama i mogućnostima. Minimalističke linije ovog predmeta, nastale su kao delo renomiranog arhitekte Antonija Citera, a kreirane su od mikro-poliranog čelika i aluminijuma.

Ako vam je potrebno skretanje pažnje dok vežbate, ekran ove sprave se može povezati sa Netflixom, aplikacijama, društvneim mrežama i vašim omiljenim TV kanalima. Ako želite da uživate u pogledu na prirodu iz komfora sopstvenog klimatizovanog doma, trenažer je pun programa koji će vam dati upravo tu mogućnost.

I dok izgleda tanko i elegantno, ovaj bicikl je pun svih detalja koji su vam potrebni za kvalitetno vežbanje. Technogym kompanija sarađuje sa olimpijskim i profesionalnim sportistima kako bi prikupila podatke i njihove komentare na sve novitete.

Takođe, oprema ovog brenda prolazi kroz rigorozne testove sa sopstvenim trenerima unutar kompanijskog wellness centra. I dok ovaj model pruža uživanje u tradicionalnom vežbanju, njegova pogodnost jeste upravo ta što dok to radi, on izgleda dobro.

Svi komadi iz Technogym asortimana mogu se napraviti po narudžbini, dok ih tokom proizvodnje obrađuje specijalni tim, koji ih dovodi do savršenstva.