Specijalni odmor za one koji žude za mirom

Aman grupa hotela je jedna od retkih ugostiteljskih grupacija koje pažljivo uređuju umirujuća iskustva i posebno se obraćaju ljubiteljima putovanja koji žele spiritualni odmor…

Predivno nazvan Journey to Peace, program Aman grupe koji traje šest noći, a održaće se od 24.oktobra do 28.novembra, ohrabriće goste koji se upuste u potragu za svojim ličnim mirom. Ovaj aranžman će voditi tibetanski Lama Master Geshe YongDong na četiri odabrana poseda. Posedi koji su odabrani da učestvuju u ovoj priči su veoma blizu jedni drugima i nalaze se u jugoistočnoj Aziji.

Geshe YongDong će oduševiti goste sesijama diskutovanja o antičkim lekcijama Bon Tibetan tradicije. Čitav program je dizajniran za ljude koji traže mir i unutrašnje stanje sreće. Svakog dana, program će se fokusirati na jedan od pet koncepata koji će ultimativno promeniti um posetilaca, dozvolivši im da žive zdravijim i srećnijim životom.

Gosti mogu odabrati šest noćenja u jednom odmaralištu, kombinovati dva ili više, ili se pridružiti programu od 24 noćenja na sve četiri lokacije.