Prava praznična ponuda: topla kupka sa vinom umesto vode

Verovatno u svom životu imate osobu koja toliko voli vino da bi se najradije okupala u njemu…

Pa, tu šalu je neko zaista shvatio ozbiljno! Na dugačkoj listi stvari koje su prve u svetu, đakuzi sa kuvanim vinom postaje deo spa centra u Velikoj Britaniji i smatra se ultimativnom prazničnom detoksikacijom koja nam je svima potrebna. Pre nego što se dohvatite flaše vina na porodičnim okupljanjima, bilo da ih organizujete uživo ili preko Skajpa zbog pandemije koroan virusa, predlažemo vam da isprobate ovu kupku, koja u sebi sadrži 750 do 1.000 litara vina.

Lansirano kao deo ponude SpaSeekers i nazvano Mulled Wine Spa Day, ovo iskustvo će biti ponuđeno idućeg meseca u Shrigley Hall u Češiru. Nema sumnje da će ova ponuda biti izuzetno privlačna, nudeći 560 flaša vina, samoću i kupku koja je ugrejana na prijatnih 37 stepeni. Pored vina, deo kupke će biti pomorandže, cimet i anis.

Kako objašnjavaju iz kompanije SpaSeekers: “Tanini su antibakterijski, i pomažu u borbi protiv virusa i gljivičnih oboljenja, dok istovremeno poboljšavaju zdravlje našeg srca i krvotoka. Kombinovani sa antioksidantnim osobinama polifenola iz grožđa i citrusa, oni poboljšavaju cirkulaciju, dajući vam mogućnost da zaista zasijate. Pored toga, kupka ima antibakterijske, antioksidativne, anti-inflamatorne osobine, praćene smanjenjem stresa, čineći vašu kožu nežnijom”.

Ovo praznično spa iskustvo takođe sadrži 45-minutnu masažu, koja koristi tamjan i ulje grožđa, u kombinaciji sa braon šećerom, cimetom i pomorandžom. Možete li zamisliti išta bolje?

Luxury Experience