Poklonite sebi jedinstveni odmor za mozak

Sha Wellness Clinic nudi vam neinvazivne tretmane, koji će pomoći vašem mozgu…

Budućnost wellnessa stigla je u brda Alikantea, u Španiji. Sha Wellness Clinc, luksuzno odmaralište koje često posećuju vrhunski sportisti, moćni biznismeni i slavne ličnosti, lansiralo je nekoliko neinvazivnih tretmana, koji će se pobrinuti za vaš najvažniji, ali često najviše zapostavljeni deo tela – mozak. Doktor Bruno Ribeiro je neuronaučnik koji stoji iza ovog programa, a koji za cilj ima tretiranje svega – od anksioznosti, preko nesanice, pa sve do ubrzanja ćelijske aktivnosti.

Evo kako to sve funkcioniše: nakon procene, Ribeiro vam preporučuje jedan od dva vrhunska tretmana. Prvi, Brain Photobiomodulation, oslanja se na novu NASA tehnologiju, sa mekanom, modernom kacigom, koja šalje varirajuće infracrvene talasne dužine prema uspavanim delovima vašeg mozga, kako bi vam popravila pamćenje i koncentraciju, uz fizičku izdržljivost i koordinaciju.

Drugi tretman, Transcranial Direct Current Stimulation, zaista je interesantan. On je razvijen za tretiranje hroničnog bola, poremećaja sna i zavisnosti, a koristi bežičnu Bluetooth kacigu, kako bi emitovao nežnu struju direktno u pogođene kvadrante mozga i pojačao ili smanjio pozitivnu ili negativnu neuronsku aktivnost.

Ovo je otprilike nešto poput sportske masaže za vaš mozak, koja će vam poboljšati funkcije, smanjiti tenzije i spremiti vas za sve što tek dolazi.