Napravite sami svoju savršenu kremu za lice

Ko bi pomislio da će nam nega kože jednog dana biti dostupna na dodir dugmeta?

Ipak, sa ciljem kreiranja nemogućeg, Romy HyLab Personal Skincare Lab brend skoro je predstavio jedinstveni uređaj koji proizvodi personalizovane kreme za lice za svoje korisnike, na zahtev.

Mašina o kojoj govorimo može proizvesti mešavinu personalizovanih krema za lice koristeći tri do petnaest različitih “ukusa” napravljenih od aktivnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Svaki ukus dolazi u kapsulama od folije, a na kraju dobija formu hidratantne kreme u roku od minuta i dvadeset sekundi.

Genijalni uređaj dalje sadrži fioku za kreme i sredstvo za čišćenje, rezervoar za vodu, skladište za kapsule i špatulu za nanošenje prilagođene kreme.

Ovaj aparat ima ekskluzivnu aplikaciju koja sa njim dolazi i veoma se lako koristi. Oni koji žele da pročitaju beauty savete, mogu se osloniti na My Coach deo aplikacije, gde možete dobiti preporuke za negu kože bazirane na kriterijumima kao što su sjaj kože, antirid ili čvrstina.

Sam aparat će vas koštati oko 500 dolara, dok kremaste kapsule koštaju 11 dolara, uz dodatnih dvadeset šest za baznu kremu i rastvor za pranje. Da li neka kože može biti komplikovanija od ovoga? Pa, teško.