Luksuzna kolekcija za neverovatno udoban san

Glavna luksuzna prodajna platforma Dalasa, Neiman Marcus, upravo je predstavila stilsku kolekciju luksuznih dušeka, za vrhunsko iskustvo spavanja…

Kolekcija je razvijena u saradnji sa četiri luksuzna proizvođača dušeka, Aireloom, Royal-Pedic, Sferra i Shifman mattresses. Nazvana Art of Sleep, ova posebna kolekcija sadrži nekoliko luksuznih dušeka, ležerne odeće i odeće za spavanje, pri čemu će svaki prozvod uticati na poboljšanje kvaliteta vašeg sna, sa koracima koji će vam pomoći da svoju regeneraciju, opuštanje i hidrataciju podignete na sasvim novi nivo.

Dušeci poseduju najnovije i najbolje elemente u pogledu dizajna i tehnologije, uz neverovatnu izradu. Svi dušeci kompanije Aireloom ručno su izrađeni i patentirani su vrhunskom Aireloom Lift tehnologijom. U kolekciju su uključeni dušeci Pacific Palisades, Karpen i Preferred Collections. Sferra je napravila Mille Luxe dušeke. Svi dušeci su proizvedeni u SAD i dolaze sa 1.000 pojedinačnih džepnih zavojnica i slojeva pamuka, vune i talalej lateksa.

Shifman je među jedinim proizvođačima koji još uvek izrađuju dvostrane dušeke za produženi životni vek udobnosti i izdržljivosti, a kolekciji Art of Sleep su ponudili ekskluzivni dušek i set opruga. Koristili su sopstvenu tehniku Sanotuft, uglađeni taft bez dugmeta, ručno ušiven odozgo i odozdo, i svoje osmostrane, ručno vezane opruge sa zavojnicama koje apsorbuju težinu tela i nude neverovatno iskustvo spavanja.

Poslednja marka koja se nalazi u kolekciji, Royal-Pedic, predstavila je Dream Spring. To je skup dušeka sa nekoliko nivoa komfora u rasponu od Ultimate Plush-a do Ultimate Firma. Dušeci su izrađeni ručno i isporučuju se sa Dream Spring 3000-S, unutrašnjim sistemom umetanja koji nudi najbolju podršku.