Louis Vuitton nam daje priliku da vežbamo sa stilom

Louis Vuitton brend je prema svemu sudeći stručan za kreiranje luksuznih iteracija sasvim običnih proizvoda…

Nekada, njih smo povezivali sa Speedy, Alma i Neverfull torbama isključivo, ali u današnje vreme to svakako nije slučaj. Louis Vuitton brend je uspeo da se uvuče u svaki deo našeg života, kreirajući skladišne jedinice za naše patike, kućnu dekoraciju, komade nameštaja i mnogo toga drugog. Ovog puta, oni su predstavili ručne tegove, koji su sasvim druga priča u odnosu na regularne modele koje možete videti u teretanama širom sveta.

Poput svojih prethodnika, tegovi sa Louis Vuitton potpisom su skupoceni i teški, posebno za vaše džepove. Oni imaju neverovatnu opčinjavajuću privlačnost, a mogu biti idealni poklon za osobu u vašem životu koja vežbanje i fitness stavlja ispred svega drugog. Možemo čak reći da fraza “vežbanje sa stilom” dobija sasvim novu dimenziju značenja kada su njen deo ovi tegovi.

Svaki od brendiranih tegove su napravljeni od metala, a finiširani su intigantnim monogram Eclipse platnom i gravurama. Njihova težina je tri kilograma, dok im je cena nešto teža i iznosi 2.650 dolara.