Dostignite nirvanu u okrilju svog doma

Rad od kuće je postao više od norme tokom prethodne godine, zahvaljujući pandemiji korona virusa…

Tokom tog perioda, žonglirali smo sa našim radnim i ostalim kućnim obavezama, unutar naša sopstvena četiri zida. Mnogi nisu uspeli da se snađu u novoj situaciji, pa je za njih rad od kuće postao pravi pakao – previše stvari ih je dekoncentrisalo, nisu uspeli da pronađu mirni kutak za rad bez buke svojih ukućana ili jednostavno nisu uspeli da odvoje pogled od omiljenih serija koje su nam bile na dohvat ruke. Svemu tome se bliži kraj, zahvaljujući meditativnog kapsuli, koja deluje kao dar bogova.

Dizajnirana poput portala u neki sasvim drugačiji svet, kapsula je nastala kao delo brenda OpenSeed. Ova kompanija veruje da će “ljudska rasa pristupiti višim nivoima svesti, ne kroz razvoj eksterne tehnologije, već kroz unutrašnje putovanje”, a kapsula im dozvoljava upravo to.

Unutar kapsule možete uživati sami sa prekrštenim nogama, a možete pozvati i prijatelje ili ukućane da vam se pridruže tokom jedne opuštajuće sesije. Ona sadrži audio postavke koje će vam omogućiti da uživate u umirujućim tonovima bilo putem slušalica ili njenih skrivenih zvučnika. Takođe, deo kapsule su i ventilatori koji regulišu temperaturu, UV svetla koja se bave dezinfekcijom i touchscreen tablet koji će vam omogućiti da odaberete vođene sesije i zvučne terapije.

Kapsula je napravljena od šperploče i filca, a za sada je dostupna u dve varijante, pri čemu standardna košta 25.000 dolara, a premijum za naprednim zvučnim kompletom 27.000 dolara. Možete je poručiti putem zvaničnog sajta brenda.

Luxury Experience