Čista dekadencija - tegovi od zlata vredni skoro 150.000 dolara

Kao što svi dobro znamo, fizička aktivnost, bilo umerena, povremena ili svakodnevna, predstavlja krucijalni deo u priči u zdravom životu…

Bilo da redovno posećujete teretanu, trčite na otvorenom, bavite se plivanjem ili nekim drugim sportom, činjenica je da tako sami sebi i sopstvenom telu činite veliku uslugu. Ipak, postoje i oni ljudi koji preferiraju da vežbaju kod kuće, poput brojnih slavnih i bogatih ličnosti, koje imaju svoje privatne teretane. Oprema o kojoj vam danas pričamo sjajno bi se uklopila u njihovim domovima – u pitanju su Loft bućice od čistog zlata. Nemački brend koji je osnovao Kristof Hok 2009.godine u svoju ponudu je uvrstio bućice koje se prave po meri od 1.5 kilograma čistog, 18-karatnog zlata. Njihov hvat napravljen je od Grenadilla ili afričkog drveta, dok dolaze u ručno izrađenoj drvenoj kutiji.

Dekadentni, luksuzni fitness aksesoar je dugačak 150 mm a širok 68, pri čemu je svaki težak jedan kilogram. Cena ovih neverovatnih tegova je 147.100 dolara, a moramo naglasiti da vam neće pomoći da brže dostignete idealnu formu. Ipak, priznajemo, izgledali bi sjajno kao dekoracija bilo kog prostora za vežbanje.

Luxury Experience