Za ljubitelje mode: Moto Guzzi V7 Gucci – Palace

Ako mislite da već neko vreme nismo imali dobru saradnju između sveta motocikala i mode, Moto Guzzi je tu da to promeni ove jeseni.

Dva brenda, dva bezvremenska amblema italijanskog stila i dizajna Moto Guzzi i Gucci susreli su se sa street style kulturom britanskog brenda Palace, stvarajući jedan od najočekivanijih specijalnih predmeta Palace Gucci kolekcije, ograničeno izdanje V7.

Rezultat dijaloga između dve galaksije na prvi pogled veoma udaljene, inspirisan je motociklističkom kulturom Palace i obogaćen kreativnom vizijom Gucci brenda. V7, kultni model u istoriji Moto Guzzi dobio je novi izgled koji reinterpretira kreativni univerzum tri brenda, stvarajući nešto neočekivano u svetu dvotočkaša.

Ova saradnja poboljšava konvergenciju između brendova, polazi od zajedničke filozofije i dolazi do izražaja kako u linijama, tako i u pažnji prema detaljima. Elegantan V7 Stone ima crne retrovizore, kućište farova, auspuh, točkove, bočne kutije i poklopce viljuški. Polirana zlatna značka V7 Stone nalazi se visoko utisnuta na mat crnoj površini kao pažljivo odabran komad nakita.

Prepoznatljivi otisak Palace prekriva rezervoar, dok se posebno ističe sedlo od smeđe kože sa reljefnim GG uzorkom. Karakteristični otisci se zatim pojavljuju na putnoj torbi gde se maskirni print ukršta sa monogramom kolaboracije Palace & Gucci. Konačno, na rezervoaru se ističe zlatni orao Moto Guzzi brenda. Rezultat je motocikl sa retkim šarmom, pozicioniran na raskrsnici ekskluzivnosti, avanture i tradicije.

Moto Guzzi V7 Gucci – Palace zvanično je lansiran kao deo kolekcije Palace Gucci u petak, 21. oktobra 2022. Biće dostupan onlajn u Vault Gucci i u nekoliko zvaničnih Gucci prodavnica širom sveta.

Luxury Experience