Triumph predstavlja svoju novu zver

Legendarni britanski proizvođač motora, Triumph, upravo je predstavio svoj novi Triumph Factory Custom model…

U pitanju je opaka mašina na dva točka nazvana Rocket III TFC. Kreiran tako da sa lakoćom osvoji urbane pejzaže i privuče mnogo pažnje na gradskim ulicama, ovaj motor je prava vizija savršenosti.

Triumph je uzeo svoj legendarni Rocket model, dodao mu sve moguće dodatke, novi motor, vrhunski tehnologiju, opremu premijum specifikacije i transformisao ga u ultimativnu zver uz pomoć svog Triumph Factory Custom koncepta.

Rocket III motor je po prvi put ugledao svetlost dana pre 15 godina, a sadržao je najveći proizvodni motor tog doba, koji ga je pretvorio u neverovatnu mašinu kojoj bilo koja druga nije mogla da priđe. Uz novi TFC, Triumph nastavlja da korača ovom istom linijom, predstavljajući nam novi, moćni model koji ostavlja bez daha.

Motor će zvanično biti lansiran 1.maja ove godine, kada će biti otkriveni svi detalji i specifikacije. Za sada znamo da je u pitanju zver sa tri cilindra, 2.500 cc i ograničenim izdanjem. Samo 750 ovih modela će biti proizvedeno, a verujemo da će cena biti visoka, baš kao i očekivanja koja od ovog modela imamo.