Triumph predstavlja savršeni motor za Džejmsa Bonda

Triumph je predstavio Scrambler 1200 Bond Edition motor u maju ove godine, kako bi proslavili svoju povezanost sa čuvenom Džejms Bond franšizom…

Slavni britanski brend motora je sada kreirao još jednu specijalnu ediciju iste inspiracije, ovog puta baziranu na Tiger 900 Rally Pro. Oba modela se mogu videti kako izvode neverovatne vratolomije u poslednjem delu sage o čuvenom tajnom agentu, nazvanoom No Time to Die. Danijel Krejg se još jednom vratio u ulogu Džejmsa Bonda, kako sam kaže, po poslednji put.

Poput Scrambler 1200 Bond Edition, Tiger 900 model ove tematike dobio je crni izgled. Ipak, on je za razliku od svog prethodnika dobio mat crnu boju umesto sjajnog finiša. Sapphire Black šema boja pojačana je zlatnim akcentima i grafikama, uključujući 007 oznake na rezervoaru, koje prema mišljenju mnogih ne izgledaju preterano privlačno. Ostatak motora, poput rama, farova, panela sa strane, blatobrana i ostalih delova, takođe je finiširan crnom bojom.

Specijalni izdanje bazirano je na 2021 Tiger 900 Rally Pro, koji je zapravo off-road orijentisana verzija čuvenog modela. Pokreće ga brilijantni Triumph 900 cc motor sa tri cilindra, koji proizvodi 94 konjske snage. Tiger 900 Bond Edition takođe dobila premijum Arrow Silencer prigušivač, kao i set Michelin Anakee Wild guma za što bolje off-road performance. Pored toga, motor je dobio grejače sedišta za vozača i suvozača sa Bond Edition brendiranjem i specijalnu 007 animaciju za TFT ekran. Stezaljka upravljača takođe je individualno numerisana, što je izdvaja od standardne verzije. Triumph Tiger 900 Bond Edition motor ograničen je na samo 250 jedinica, ali će cene i dostupnost tek biti objavljeni.

Luxury Experience